söndag 21 september 2014

TOMMYTOTT BEHÖVER ER!!!

...SÅ SLÄPP ALLT NI HAR FÖR HÄNDERNA!! (haha) Allas våran ÄLSKADE Tommytott är med i TV4 SPRING (fd. På Rymmen) och han kommer att behöva all hjälp han kan få! Så nu hoppas jag att HELA bloggvärlden stannar upp och delar detta på sina bloggar och hjälper Tommy & Ronny! Och alla ni läsare - in och följ honom på Instragram & Twitter och hjälp till! Kom igen allihopa! We can do this! ♥

 
Twitter :tommyoronny

Instagram: Springtommyronny Heja heja heja er! ♥
 
Imorgon den 22 september kommer den första Livesändningen! Boka av ALLT annat! haha
 
over and out.
 
//Meekatt... (som är så uppjagad att jag behöver sport-bh när jag skriver detta!

6 kommentarer :

  1. Åh JÄVLAR vad roligt! Klart vi hjälper Tommy! Heja heja!!

    SvaraRadera
  2. Ok ..................

    SvaraRadera
  3. Jag la till på FB men har inte blivet tillagd tillbaka ännu. Hjälper såklart om jag kan.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! ♥