måndag 15 september 2014

Smygande, Överraskningar & Vin i matbutikerna!

Ja, då var valet över och "Valin" goes back to Malin. Om fyra år ställer jag upp med ett eget parti och då jävlar ska jag trötta ut er ordentligt, haha. "Låt mamma bajsa ifred-partiet" behövs i Sverige och på MIN toalett är alla människor precis lika mycket värda! Den ena mamman är inte mer bajsnödig än den andra, eller hur?

Jag har smygplanerat en tid och har en kul överraskning på gång till barnen. Själv HATAR jag att ha hemligheter och tycker egentligen att det är MYCKET roligare att planera ihop men nu har jag bestämt mig för att inte avslöja något. Dels för att barnen förtjänar en kul överraskning och dels för att jag inte ska förstöra allt det roliga genom att hota barnen hela veckan och säga "OM DU INTE PLOCKAR UNDAN SÅ FÅR DU INTE FÖLJA MED!" osv. Jag blir trött på mitt eget tjat innan jag ens har börjat. Så jag håller tyst och hoppas innerligt att jag ska klara av detta, haha. Wish me luck? ;)

Men NI!! Ni kan ju få veta, haha. (Så slipper röven spricka på mig för att jag måste vara tyst hemma.) Jag har bokat in oss på en rolig helg på LALANDIA! Och ja, jag ÄLSKAR Lalandia, haha. Jag har varit där flera gånger och var där senast med Alice för ett par år sedan tillsammans med ett kompisgäng och det var ju helt fantastiskt! Som en egen liten värld med BARA sånt som barnen älskar. Badland med allt man kan tänka sig, bio, bowling, minigolf, lekland, getter att klappa, disco och en massa annat kul. (Och VIN kan man köpa i matbutiken! Wiiih! haha).

www.lalandia.dk

Elton kommer svimma av lycka när han inser vart han kommit, haha. Han ÄLSKAR att bada, är totalt orädd och både simmar, flyter och dyker i det djupa vattnet. Jag är inte lika kaxig längre i de stora rutschkanorna. Jag insåg på Tosselilla i somras att jag har gått och blivit tant. Men nu är det revansch! Nu jäklar ska kroppen klämmas in i bikinin och sen ska det bli åka av! JAG är ingen tant!
 
 
Vi åker ner på torsdag kväll och sen spenderar vi HELA helgen på Lalandia. Ingen stress, inget jobb, ingen skola och inget bråk om ipaden. Jag tänkte vara lite smart (<--snål) och förbereda lite mat hemma och ta med så att man bara kan värma. Äta ute tre gånger om dagen blir lite väl lyxigt känner jag. Då lägger jag hellre de pengarna på vin och chåkkeläääde till mamman i familjen, haha. ;)
 
NU ska jag skicka iväg en massa "Heja Mamma-tavlor"! Jättekul att de blev så uppskattade! Alla mammor behöver uppskattning och kärlek. (Och ja, jag VET att papporna behöver det också. Det finns en tavla för dem med.) Många köper Mammatavlan och skickar den som "hemligt bud" till andra mammor och det är ju lite extra kul. Alice älskar att kontoret numera är fullt av presentpapper och snören i alla möjliga färger, haha. Lycka för en 6-åring att få slå in en massa paket.
 
Valet är över. Nu vet vi. Nu kämpar vi på och fortsätter visa att det INTE är okej med rasism och mobbning. ♥
 
over and out.
 
//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Åh vad mysigt! Jag älskar också Lalandia men har inte varit där på många år. Barnen kommer älska det. Njut av familjekvalitetstid och ett glas vin till lunchen, haha.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vad kul att överraska så! Men jag hade aldrig kunnat hålla mig, hehe.

  SvaraRadera
 3. Vi var där i helgen. Synd att vi inte tajmade samma helg som ni. ;D Hade gärna träffat dig!

  SvaraRadera
 4. Åhh vad roligt! Där e ju helt fantastiskt. Vi åker v 46 :o) Hade oxå med mig lite av varje sist så att man inte behövde äta alla mål ute, det är praktiskt och plånkan blir glad...

  Mvh Malin

  SvaraRadera
 5. "chåkkeläääde" Hahahahahahahahaha jag tror snart fan jag dör! Du är för jävla skön!
  /Dansksvensken med vääärldens bästa humor :-D

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!