fredag 26 september 2014

Poolskötare, Brännskador & Glamour!

Dagens "Meekatt vs. telefonförsäljare"

- Nämen HEEEJ! Jag heter Martin och ringer ifrån "blablabla" (<--bank som vill erbjuda lån till skyhöga räntor) Är det du som är Malin?
- Nej tyvärr. Jag bara städar här. 
- Jaha, vet du när Malin ko
mmer hem då?
- Nej, jag har ingen aning. Vet bara att poolskötaren kommer efter mig och att kocken börjar jobba vid femtiden. 
- Eeeh...jaha. Då ska jag inte störa mer. 

Tack.Ikväll har vi hunnit med den traditionella fredagstacosen, kollat på Idol, bråkat om tandborstningen och snart har vi somnat på soffan. Glamouren flödar! Dessutom har jag fått skäll av Freddy ikväll, haha. Jag råkade ställa mina nya fina ljusstakar på vår chiffonjé (<--konstigt jävla ord för asagammal byrå!) och då tyckte han att lågan kom lite VÄL nära värmepumpen som hänger ovanför den. Men vafan! Jag stängde ju AV den så att den inte skulle blåsa ut mina fina ljus. Att plasten på pumphelvetet fick lite brännmärken är väl inte så farligt? (haha) Vi har väl tippex? Freddy var jätteallvarlig och pekade med hela handen. Ajdå. Ingen fredagsmus ikväll...heller. ;)

Idol - Eltonstyle! ♥ (observera havet av sladdar i bakgrunden. Snyggt va?)
 
Hur ser ert fredagsmysande ut ikväll?
 
over and out.
 
//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Ahahahhaha! Varför kan inte jag komma på fyndiga svar till alla telefonförsäljare? Jag bara vägrar svara...och det är ju inte kul nånstans.

  Här har det varit fredagsmysigt med tacos, chips och babbel i flera timmar, nu sover yngsta barnet men de två äldre lär vara vakna längre än föräldrarna.
  Det vuxna fredagsmyset får vara tyst. Och fnittrigt. För jag drack vin. Flera glas. För att jag kan.

  Imorgon blire musig frukost. Och sen ska vi dricka kaffe :-D

  SvaraRadera
 2. Hahaha du är väl för skön!!!
  Bra svarat till telefonförsäljaren. Jag är så sjukt dålig på att vara otrevlig (menade inte på nåt sätt att du var det) så jag blir aldrig av med dem, även om jag inte är intresserad. Kan prata med dem i en kvart och artigt försöka säga att jag inte vill, för att sedan snoppa av dem i slutändan. De låter alltid lika nöjda när de lagt all tid i onödan...
  Vad petig han är, Freddy! Lite brun färg har väl ingen dött av... ;)
  Vi gjorde hemgjord pizza. Sen tyckte barnen att de suttit ner ALLDELES för länge och var tvungen att springa runt bordet tills båda gjorde illa sig. Toppen! Ha en strålande lördag, kram Maja!

  SvaraRadera
 3. Jag har börjat svara " det där vet jag ingenting om, det är min man som har hand om elavtalet/pensionssparandet/rakhyvlarna/tidningen/telefonen" och nej, de kan inte få hans nummer för då blir han jättearg.

  SvaraRadera
 4. alltså...jag dör av skratt,hur har jag kunnat missa denna blogg,den ligger nu under favoriter!!!!

  SvaraRadera
 5. Jäklar vilken underbar blogg!!// Trött morsa ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!