tisdag 30 september 2014

Poliser, Naturiststuket & Normala människor?

Ibland är Freddy fantastisk. Och ibland lite mindre fantastisk. Som i morse. Jag somnade inte förrän vid två inatt eftersom att jag fastnade i en massa jobb (och mitt bästa program "Million dollar listing " på TV, haha.) Jag hade förberett Alice på att hon skulle vara duktig och gå upp när pappa väckte henne idag eftersom att POLISEN skulle komma till skolan. Fatta att det var ett bra hot, haha!? Men ja, jag hörde att båda barnen gick upp och var jätteduktiga. De åt frukost och klädde på sig och borstade tänderna och hela tiden låtsades jag att sova och tänkte smyga till mig en sovmorgon till halv nio. Vad gör Freddy då? Jo - klockan halv åtta VÄCKER han mig och säger "Skulle inte du borsta håret på Alice?" Eeeh va? På riktigt? Skit på dig.


Ibland går man runt i affärer och letar efter något speciellt...men hittar inget. Idag letade jag inte efter något alls...men hittade något speciellt! Letar ju efter något bra att ha på mig på "Guldkvällen" och i vanlig ordning har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag misstänker att "naturiststuket" inte passar sig på en sån kväll - även om jag är mycket mer bekväm naken än i klänning och klackaskor, haha. Om man inte kör en bodypainting i guld förstås? Man kan ju piffa till det med lite "tassels" här och där?

Jag hittade i alla fall något som passar mig bra:

50 kronor på Ur&Penn - dagens bästa köp!
 
Nu ska jag sätta svärmor i arbete! Mobilskal och Pappatavlor ska skickas till en massa pappor som ska firas snart!
 
over and out.
 
//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Jag röstar för naturiststuket, tazzles och det där häftiga armbandet!! Sen vill jag se bilder! Fniss!!!!!

    SvaraRadera
  2. Hittade liten kul nyckelbrickor i stil med halsbandet här http://www.bluebox.se/Nyckelring-Ordsprak

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!