onsdag 17 september 2014

Packning, Örontops & Hitlerfrilla!

Imorgon är det torsdag och vi åker till Lalandia. Jag överdriver inte om jag säger att barnen nästan längtar ihjäl sig, haha. Alice har packat baddräkt, tre par trosor, Elsa- och Annadockorna, dagboken, en MASSA örontops(?!), nagellack och 4 ansiktsmasker. Vi ska tydligen ha "spakvällar" i huset. Som om vi kommer orka det efter 150 timmars badande? Men ja, mysigt ska det bli! Jag har packat min 2 storlekar för liten bikini och en dunk rödvin. Jag tänker att om jag dricker tillräckligt med vin så blir det inte så deprimerande att bikinin är för liten.

 
Idag har det varit full rulle på kontoret med beställningar. Kul! Extra kul att jag kan köra lite extra med min svärmor som numera arbetstränar i mitt företag, haha. Får se hur länge hon tycker det är kul att ha mig som "chef". Men efter 14 år så känner hon mig och vet att jag ibland är alldeles fantastsikt trevlig - och ibland är en riktig apafitta. Sån é jag. Hittills har det dock fungerat väldigt bra. ;)

Nej, dags för posten innan jag ska hämta barn. Idag ska Elton klippas! Hitlerfrillan går fetbort och en mohawk ska återuppstå!

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. När jag kollar på mig själv i bikini så brukar jag tänka att....nåja, det är inte som jag e tjock, jag är bara för kort för min vikt!!! Då känns det genast mycket bättre.....

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!