torsdag 18 september 2014

Lalandia ♥

Efter en lång bilfärd med tre timmars kö i tråkiga vägarbeten kom vi ÄNTLIGEN fram till Lalandia. Barnen JUBLADE i bilen när de såg flaggorna. Jag med eftersom att jag äntligen skulle få gå och kissa, haha.
 
Bara båtresan fick 8 poäng av Alice!
Vi checkade in, fick våra husnycklar och gick en snabb sväng inne på centret. Där finns...allt. Restauranger, bowlinghall, spelhall, supermarket med lite "utomlandskänsla" (<--och VIN på hyllorna! Hallelujah!), klädbutiker, inredningsbutiker, ett stort lekland, bio, skidbacke och ishall. Ja, skidbacke och ishall. Och en massa annat. Helt galet. Tur att vi har tre hela dagar här så att barnen hinner tjata sig igenom hela centret...och jag hinner säga "Nej" 6000 gånger. Det fanns dock maskiner med "vinst varje gång" och här fick vi Elton att tro att han är världens bästa "fiskare" när han fick upp en Nemo-nalle. Det kan han leva på länge. Tack Lalandia för den maskinen. 

Vårt fina lilla Tomtehus - A415.

Barnen är lyckliga för att vi har en trappa. Tänk vad olika man är. "Vi ska få sova DÄR UPPE mamma!! WOW!" Ja. det är de små sakerna som gör det, haha. Vi kanske skulle bygga en trappa hemma. Vi har dock ingen övervåning men bara trappan i sig verkar ju vara det bästa med hela huset.
 
Efter att vi installerat oss och jag klarat av mina smått hysteriska rutiner med uppackning, iordningställande av alla saker, undangömning av resväskor mm. så såg det ut som att vi bor här på riktigt. Så bor jag när jag bor hemifrån, haha. Jag flyttar in och låtsas att jag aldrig ska hem. Sen gick vi tillbaka en sväng till centret så att barnen fick leka av sig. Ett geni har placerat ut massagefåtöljer inne i leklandet. Och kaffe. Me like! Jag ska nog kunna stå ut här tills på söndag utan problem! ;)
 
www.lalandia.dk
Imorgon ska vi äntligen få bada. Alice ska vara först i kön har hon sagt så vi får ingen sovmorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen. Eller ja, UPP för trappan och SEN ner i sängen. Gode gud - gör så att jag inte blir kissnödig i natt. Om jag försöker mig på den där branta trappan i mörker kommer jag trilla och bryta nacken, haha.  
 
over and out.
 
//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. När vi var där öppna inte badet förrän 12. Så det blev sovmorgon dag 2 när ungarna hade fattat att det inte öppna kl 6 ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi lyxade med sovmorgon två utav tre dagar! :)

      Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!