onsdag 3 september 2014

Jag är en idiot.

Idag kom ÄNTLIGEN min nya mobil! Jag har ju levt med en totalt värdelös mobil i några veckor nu och har varken kunnat prata i den eller ta emot sms. Känns lite halvseriöst när man är företagare att inte svara när det ringer, haha. Men jag tog tag i det häromdagen och beställde en ny svindyr telefon som alltså kom idag. Hej fina Samsung Galaxy S5. Hoppas att vi ska trivas tillsammans och att du ska leva lite längre än mitt ex som svek mig redan efter ett år.


Jag öppnade den nya fina lådan försiktigt och lyfte upp skönheten utan att andas. Sån é man i början. Man vågar knappt röra den. Efter några veckor ligger den dock lös i väskan tillsammans med nycklar och annat skit. Men nu var det "ny-telefon-ritual" och barnen informerades tydligt om konsekvenserna vid eventuell vidrörning, borttagning av skyddsplast (<--NI SKULLE VÅGA!!) och hostande för nära min nya älskare. INGEN rör den så länge jag kör oskyddat. Skal är beställt men kommer först på måndag så nu ligger den fint i köket utom räckhåll för alla kortväxta.

MEN... Jag lyfte upp telefonen och kopplade in laddaren. "JÄVLAR VAD LÄTT OCH SMIDIG DEN ÄR!?" tänkte jag och var supernöjd med mitt val av telefon och av Samsungs uppdatering. Den väger ju INGENTING...typ. Så ja, jag laddade...och laddade. Sen försökte jag sätta igång den. Inget hände. "Hahaha, jag är så trög" tänkte jag och förstod att det självklart inte är SAMMA ON-knapp som på 4:an. Så jag tryckte på alla knappar jag kunde se och fortsatte sedan leta efter en ny cool OSYNLIG knapp för att få igång skiten. Sen gav jag upp, blev förbannad och frågade Glenn som har en likadan. "HUR FÅR MAN IGÅNG SKITEN!??!"

Note to self: Batteriet ska inte ligga kvar i lådan. Och...det finns ingen ny cool osynlig knapp på telefonen.over and out.

//Meekatt...

8 kommentarer :

 1. Oh, gulle dig. Underbart. Lycka till med SGS5 fram över. Kram.

  SvaraRadera
 2. *skrattar så tårarna sprutar*

  TACK för att du är du.

  SvaraRadera
 3. Haha! Du är så underbar hjärtat! Haha! Vilken tur att Glenn finns ;-) PUSS

  SvaraRadera
 4. Haha, så lätt hänt! :)

  SvaraRadera
 5. Oh så skönt att höra att det inte bara är jag som är vimsig vad gäller teknikens under ! Haha

  SvaraRadera
 6. Låter nästan som något en annan skulle kunna göra! Haha :)

  SvaraRadera
 7. Underbara människa! Skrattade gott nu på min lunchrast på en dag som annars varit piss. En styck bil bogserad till verkstaden igår och en 25 minuters cykelfärd kl 06 mez punktering bak och huvudvärk på mig....gaaaaah / Malin granne med suseå choklad

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!