torsdag 25 september 2014

Guldkväll, Pumpor & Dagens outfit?

Waah, veckorna bara rusar iväg och jag hinner inte med hälften av vad jag ska. Igår lyckades jag i alla fall komma ifatt med bokföringen och alla de där tråkiga påminnelserna som ska skickas. Det är det absolut tråkigaste med att ha eget företag. Hur svårt ska det va?!

Ikväll ska jag iväg på Golden After Work - ett mingel för alla företagare i Laholm. Det är som en "förfest" till "Guldkvällen" i oktober där företagare hyllas för sina framgångar och ikväll avslöjas de nominerade i de olika kategorierna. Jag tänkte smyga dit och tar med mig Freddy och Tina. Jag hoppas på bra mingelmat och Freddy hoppas att jag inte ska göra bort mig mer än vanligt! ;)

På väg till posten passerar jag det här varje dag:


 
Miljoner med pumpor!! Åkern sträcker sig hur långt som helst och det är pumpor så långt man kan se. Fantastiskt! Ja, det kliar i fingrarna lite när man kör förbi men jag har lärt mig den håra vägen att man inte ska stjäla pumpor, haha. Förra året stal jag och Tessan pumpor (<--länk) på sophögen där de lastar av de "icke godkända" pumporna och bilen stank kräk i en månad, haha. Så nej, vi KÖPER pumpa i år. Jag hör fortfarande mammas "Somliga straffar gud direkt!".

Så, vad har man på sig på en "Golden After Work"? Kör man enkelt eller går man "all in" med hösttema och hyllar den företagande Laholmaren som odlar dessa fantastiska pumpor?!


Nu ska jag packa jultavlor. Tre månader till julafton och tydligen har folk redan börjat tänka på julklappar. Kika in i webshopen och beställ jultavlor så att jag kan sätta svärmor i arbete! September ut är jultavlan nedsatt med 50 kr.  

over and out.

//Meekatt...

4 kommentarer :

 1. Haha, älskar att du alltid är lite obekväm i alla sociala tillställningar. När ska du vänja dig katten?! DU är ju stjärna och vi väntar på föreläsningar med dig! Kom som du är och var som du är. Du är BÄST!

  Ha en trevlig kväll, mingla loss och ät snittar tills du blir yr!

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. HAHA! Älskar outfiten! TA DEN!

  SvaraRadera
 3. haha, jag minns när ni stal pumpor ifjol! Tur att du lär av misstag i alla fall! ;)

  SvaraRadera
 4. Haha, jag minns när ni stal pumpor ifjol! Tur att du lär av dina misstag i alla fall! ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!