onsdag 3 september 2014

Game on Mellbystrand!

Äntligen är det MIN tur! Som jag har väntat! I nästan 25 år har jag varit avundsjuk på alla som fick sälja jultidningar. Jag fick bara prova en gång och då var det bara mamma som köpte. Jag fick en freestyle med gula hörlurar. Men NU! Nu jävlar är det min tur! Nu ska grannungarna fällas och utklassas och JAG ska kamma hem den där mini-segwayen på nivå "hela-släkten-och-alla-mammas-arbetskamrater-kommer-hata-mig". Sverigedemokrater och Jehovas Vittnen i all ära - nu är det tamejfan JAG som ska knacka dörr!
 
 
Inte mindre än TRE förlag har skickar jultidningar till mig och det MÅSTE ju betyda att det är dags nu. Marie?! Anders?! Pappa!? VILL NI KÖPA JULTIDNINGAR!? ;)
 
Elton är fortfarande sjuk och idag inledde vi dagen med makaroner och falukorv. När man är tre år och dessutom sjuk så får man välja frukost själv. Det är precis det man är sugen på att ställa sig och fixa klockan 08,50 en onsdagsmorgon. Men Elton är glad och då är mamma glad.
 
Nu ska jag åka förbereda mig för försäljningen av "Familjens Kalender " till alla mammor och "Fiskelycka" till papporna. Midjeväska - har man det fortfarande?!
 
 
 
over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Åh jultidningar!
  Jag älskade att sälja de när jag var yngre och va väldigt bra på det också! Gick ju inte att sälja i min lilla by dock för varenda unge sålde där från augusti och framåt och seg i starten som man var tyckte jag inte att man behövde börja förens iaf närmare jul :P

  Men vad gör väl det när man kan åka upp till pappas barndomstrakter och knacka dörr hos alla äldre där. Storkovan varenda gång plus fika på nästan alla ställena :D Underbar dag. Sen åkte man med till pappas jaktlag och inte kunde de säga nej när man såg lite söt ut. Haha, storsäljaren!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, får man fika med?! Jag ska ut ikväll! haha

   Radera
 2. HAHAHAHA! Kommer du till oss på Kustvägen så lovar jag att köpa ifrån alla tre förlagen! *ASG*

  Du är underbar katten!

  Kram Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska ta HELA Mellbystrand! Jag kommer inatt innan alla ungar hinner ut!

   Radera
 3. "Sverigedemokrater och Jehovas Vittnen i all ära - nu är det tamejfan JAG som ska knacka dörr!"

  Haha, heja dig! Jag hade köpt direkt OCH bjudit på Geisha!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!