fredag 5 september 2014

Fyndvaror, Dubbeldass & Romantik!

Igår var vi på IKEA. Alla ni som bor i Helsingborg...eller i Skåne hörde såklart oss...men ni övriga missade kanske det? (Giv. Mig. Styrka.)Stort beröm dock till Ingvar Kamprad som tar romantiken och egentiden på allvar. Kärleken har inga gränser. Uppenbarligen... Inte nog med att man kan lämna in sina barn i leklandet (när de är FYRA år, suck) - man kan dessutom gå på toaletten TILLSAMMANS och njuta av barnfri kvalitétstid bakom låsta dörrar. Heja Ingvar! Vem fan behöver Hay Day (Freddy?!) och Instagramkonton att scrolla igenom när man kan bajsa och hålla handen samtidigt?


Elton vrålade sig igenom halva IKEA och genomsvettiga anlände vi till kassan. Stort tack alla medmammor för alla sura blickar. Jag är själv väldigt nöjd med mitt avslappnade besök på IKEA, haha. Treåringar borde också komma i byggsats och man borde få ha möjligheten att montera ner dem emellanåt och få andas... Suck.

Självklart belönades treåringen (trots hot om ingen glass) med glass. Supermorsan, jag vet. Men efter 20 minuters vrålande satt den där kramen och ursäkten som en smäck och alternativet med ytterligare 40 minuters skrik i bilen hem var jag inte beredd att ta mig igenom. Så treåringen vann. Igen. Jag är en sopa.
 
 
Hemfärden var dock lugn och i det stora hela får jag väl vara nöjd? Alla överlevde och han sprang åtminstone inte NAKEN inne på IKEA och vrålade!
 

Ikväll ska barnen tröttas ut på badhuset, sen blir det såklart det obligatoriska tacomyset, värmeljusen och Fångarna på Fortet. (Rödvin & Geisha till mamma!) Vi ses på Facebook i kaoset? ;)

over and out.

//Meekatt...

8 kommentarer :

 1. Å vilka härliga bilder! Barn är väldigt söta när de sover :-)

  SvaraRadera
 2. Men herregud, hur kan du ha ett snurrat bälte på det stackars barnet i bilen. Ungen kan ju DÖ om ni krockar?!??!!!
  Skämt åsido. Hur kommer det sig att vi mammor blir jättetrötta om vi bara vrålar lite på barnen, medans barnen orkar vråla i stort sett hur mycket som helst på oss?

  SvaraRadera
 3. Jag ser dig inte som en sopa... Snarare en överlevare! ;)

  SvaraRadera
 4. Jenny Ljunggren5 september 2014 11:23

  Om ditt mål var en lugn hemfärd så var det väl du som vann?!! Och kram och förlåt är väl absolut skäl för en glass! Tycker du är en hur bra mamma som helst!

  SvaraRadera
 5. Jag älskar ju typ dig men för första gången måste jag va "en liten sur tant" på 24 år men varför har han inte tröjja inne i affären?
  Barn och vuxna (ta jävligt mycket åt er gubbar över 50!) man har kläder på sig när man går in i affärer, Inte bikini, inte bara shorts utan något som skyler liksom mestadelen av din mage och mestadelen av din rumpa. Spelar ingen roll om det är varmt, på stan har man kläder, oavsett ålder. Det handlar om basic hyfs enligt min mening.

  SvaraRadera
 6. låter som att du är en ganska normal mamma och jag är glad att jag inte är ensam....//Malin

  SvaraRadera
 7. På Ikeas lekland i Helsingborg är det treårsgräns. Så att du vet till nästa gång :-).

  SvaraRadera
 8. Haha! Naken på IKEA! DET är ingenting mot vad min son gjorde när han var 3 år. Jag tog med barnen till en italiensk restaurang för att äta lunch. Dottern (5 år) vill gå på toa ensam, hennes bror sa också att han behövde dit. Japp, de ger sig iväg medan jag beställer maten. Efter ett tag kommer dottern tillbaka och jag frågar var lillebror är? Han är på toa svarar hon. I samma veva kommer sonen i full fart genom hela restaurangen, med byxorna nere och ropar på långt håll. MAMMA... jag har bajast!!!! Gästerna runt oss skrattade så de tjöt! Tack och lov var detta i Manila, Filippinerna så de förstod inte vad han sa mer än att de förstod en del av innebörden. Jag har nog aldrig varit så svettig som då. Maten? Den tog vi hem i Doggybag!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!