fredag 26 september 2014

Fars Dag!

TACK för alla grattis på Fb och mailen gällande nomineringen! Utan er hade det ju inte varit möjligt! ♥

Idag är det 44 dagar kvar till Fars Dag! Jag ska gasa ner till Ikea nu och bunkra med ramar och en massa paketpapper så att ni kan beställa Pappatavlor och skicka till alla fantastiska pappor! ♥

https://www.yourvismawebsite.com/admin/shop/product/min-pappa?tm=webshop

Tavlan kan ni beställa HÄR och den finns självklart både till "min" och "vår" pappa. Köpte man denna till sin respektive (inte sin egen pappa, haha!) förra året kan man ju komplettera med min "broderade" tavla "En stor kuk är en klen tröst i ett fattigt hem!" ;)

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Hade gärna köpt en sådan tavla till pappa om det inte vore för det där med "ge mamma choklad!". Eftersom mina föräldrar är skilda sedan länge skulle det kännas lite konstigt.. men superfin tavla annars!!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!