torsdag 25 september 2014

En fin motivering! ♥

Då var vi precis hemkomna efter kvällens Golden After Work i Hishult (av alla ställen, haha). Tack Tina och Freddy för att ni följde med! Och ja, vi körde inom Sibylla på vägen hem och tjockiskrängde vars ett Supermeal. 4 snittar blir man inte direkt mätt på, haha.

Jag är superstolt och glad! Jag blev en av tre nominerade i Årets Nykomling bland alla företagare i Laholm och det känns helt fantastiskt stort! Lilla jag...och min blogg...och mina tavlor. Ibland känns det som när man var liten och "lekte jobb" när man står där bland alla vuxna människor med "riktiga företag", haha. När blev jag vuxen?! Människor som driver bilfirmor, betongföretag, djuraffärer och äger slott. Och där står jag...i mina glittriga skor från Ica Maxi och blir framropad inför allihopa med en superfin motivering - wow! ♥


Tack för en superfin motivering! Och tack ni som nominerat mig! Mamma är nog stolt i sin himmel nu och firar med ett glas rött! ♥ Ibland känns det helt overkligt att jag får jobba med det jag älskar mest av allt. Att jag vågade ta steget och starta upp företaget och att så många klickar sig in hos mig varje dag och läser och uppskattar mina tavlor. Jag minns fortfarande känslan när jag hade skrivit mitt första blogginlägg och funderade över om jag skulle lägga upp en länk på Facebook eller inte. "Tänk om någon jag inte känner läser det!? Fan vad pinsamt!" (haha). Idag är det 20 000 läsare i veckan som hänger här och jag får så otroligt mycket tillbaka i form av fantastiskt fina mail med uppskattning, tacksamhet och kärlek - och jätteroliga mail med påhopp om vilken kass mamma jag är. Galet! Tack!

Vinnaren avslöjas på Guldkvällen den 17 oktober och där duger inga glittriga fejk-converse! Shit!? Vad fan ska jag ha på mig!?

over and out.

//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Vilken fin motivering. Hoppas du vinner önskar din fd arbetskamrat.

  SvaraRadera
 2. Haha, prova med den där pumpa-outfiten? ;)
  Och grattis till nomineringen!

  SvaraRadera
 3. Ååh, vad roligt!! Stort grattis! :)
  Nu håller jag tummarna den 17:e. Lycka till, du är absolut en värdig vinnare <3
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt! Stort grattis till en motivering som du är så väl värd. Om du visste hur viktig du är!

  Du har fått mig att orka med mina år som småbarnsmamma. Ibland är det så jobbigt att jag bara vill lägga mig ner och gråta. Och då går jag in här och läser ett par inlägg och blir peppad och känner att det är okej. Det är upp och ner men man tar sig igenom det! Och du får mig alltid att känna, skratta eller gråta. En unik talang och jag tackar varje dag för att jag hittat din blogg!

  Stort grattis och lycka till! ♥♥♥

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Önskar dig lycka till
  Mvh
  AnnSofi & Dennis Laholms Handel Auktioner Partier

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!