tisdag 9 september 2014

Catfights, Apafittor & Valfläsk?

Idag vaknade vi till ösregn och därmed var lyckan gjord. När det regnar får man ha sitt fina Spiderman-paraply och då finns det inga sorger i världen. Lycka för en 3-årig liten Elton. Önskar att det fanns ett Spiderman-paraply som hade samma effekt på mammor. Jag lyckades skicka iväg familjen i bra tid idag och sjönk sedan ner i soffan med en mugg kaffe framför en inspelad debatt där Åsa Romson och Annie Lööf lät lite som Alice och Elton när de slåss om vilken film de ska se på Netflix. Jag vill kasta mig emellan och skrika "HÅLL KÄFTEN FÖR FAN OCH VÄNTA PÅ DIN TUR ÅSA!! Ni är VUXNA och borde fan ha lärt er det!!" Snart är dock lekstugetiden på TV över och politiken övergår i sitt vanliga lunk med mindre catfights, nazister och lögner och istället mer gnäll över taxiresor.

Hur går det för er nu inför valet? Är ni engagerade och följer med i debatter? Tycker ni det är kul? Sappar ni förbi på TV:n när ni ser Löfven stå och "hålla låda" (<--fortfarande kul! haha)? JAG suger åt mig allt jag kan och jag älskar debatterna till min familjs stora olycka. Jag går ju igång på manshatande kvinnor som ryker ur öronen och på rasister som bajsar med munnen. Sen tycker jag det är kul (och imponerande) att se partiledare försöka sätta varandra på plats. Jag är så engagerad hemma i soffan att jag nästan står upp ibland och häller kaffe omkring mig, hahaha. Sån é jag! Det är viktigt att engagera sig om man gnäller så mycket som jag. Engagerar man sig inte så har man fan ingen rätt att klaga heller. Så ja, jag borde ju gå med "på riktigt" och föra in lite nya och fula ord i politiken. Jag misstänker dock att jag hade åkt ut med huvudet före mitt under direktsändning när jag svarar motståndaren med ord som "apafitta" mm. Så ett eget parti (med egna regler) är min enda lösning...samt en massa annat folk som sköter tankegångarna kring ekonomin och sånt skit.

Valmanifest måste man tydligen ha. VALFEST vill jag hellre ha. Alla äter Geisha och dricker Hot Shots och kommer på SKITBRA idéer som skrivs ner. De idéer som fortfarande känns bra när vi nyktrat till är de som gäller. Hur svårt kan det va?! (*hör hur Mia Törnblom hånskrattar på avstånd*)

1. Tamponger, bindor och menskoppar ska vara GRATIS och hämtas ut på närmaste apotek/alternativt skickas hem.

2. Under menstruation (och ägglossning!) ska även choklad vara gratis. Och vin.

3. Värktabletter mot mens- och ägglossningssmärtor ska vara gratis. Även valium. Och vin. (Nej, jag har inte alls en pms:ig dag idag!)

4. Big Brother och Paradise Hotel ska vara till för småbarnsföräldrar som behöver komma bort ifrån kaoset hemma lite och inte för kåta tonåringar som lägger droger i varandras drinkar, kissar i bubbelpoolen och bajsar med öppen dörr. JAG behöver den där semestern (ligga!?) mer än vad de behöver förstöra sin framtid och de där fina sängarna som det gymnastiseras i.

5. Mc Donalds ska bara servera smoothies. (Och vin)

6. Lärarna ska få mer auktoritet i skolan och få lov att SÄGA TILL våra barn PÅ SKARPEN så de slutar vara så jävla kaxiga. Ungar behöver återigen lära sig att ha respekt för vuxna och för sin omgivning och om man som förälder inte räcker till eller når fram på rätt sätt så ska skolan finnas som ett stöd - och inte med lärare som är RÄDDA för eleverna och för att ev hamna på Youtube. BORT MED MOBILERNA UNDER TID MED SKOLPLIKT och in med dumstruten igen!!

7. Alla låsta toadörrar ska förstärkas med ett elektriskt fält och om man går närmre än 2 meter eller gör för höga ljud i närheten av den låsta toadörren ska en liten stöt delas ut till den skyldige. Låt mamma bajsa ifred för fan!

8. Placera ut långtidsarbetslösa på äldreboenden så att de kan läsa tidningar, gå promenader, spela spel, gå med till affären, biblioteket, fiket och åka och på dans med de gamla. Eller för all del swingersklubb om de vill det! Varför ska man sluta leva för att man blir gammal? Och varför kan folk få gå hemma år efter år utan att göra något alls när det finns ett enormt behov...av bara sällskap?

9. Abortfrågan är viktig och alltid lika het så här i valtider. Jag tycker att man istället för att försvåra möjligheterna för att få göra abort så borde man förenkla dem. Man borde till exempel av synnerliga skäl få abortera en 35-årig konservativ idiot med kass människosyn och bajsnödig syn på demokrati och mänskliga rättigheter ur Riksdagen.

10. Och så var det ju det här med smaskande på offentliga platser. Förbud mot att äta äpple, morot och knäckebröd på offentliga platser införes! Dessutom ska ALL mat ätas med munnen STÄNGD, kaffet ska intas utan sörplande alternativt med sugrör och den som BITER AV ett chips (eller ännu värre ett sånt där äckligt fläsksvål!) istället för att stoppa in hela skiten i munnen med en gång borde utvisas. Direkt.

Jag har något där va? ;)

Malin goes Valin - valfläsk ftw!
 
over and out.
 
//Meekatt...

22 kommentarer :

 1. Idag fick jag JÅ:s fejs i huvudet via en husvagn
  Tack för den säger jag

  GO Meekatt

  SvaraRadera
 2. Jag är helt med dig på nummer tio, ja de flesta andra också, men just nummer tio. Jag blir fullkomligt galen när jag hör en massa smaskande och avbitande chips innan man stängt munnen. Min man begär snart ut skilsmässa pga mina sura blickar till honom på helgen.

  SvaraRadera
 3. Woop! Meekatt for president!! :D

  SvaraRadera
 4. Jag går med i ditt parti med en gång! :-)

  SvaraRadera
 5. Lööööve nr 9!!!
  Och åttan. Helt klart.

  Hejja Meekatt!

  SvaraRadera
 6. Önskar verkligen, på riktigtriktigt, att nr 6 och 8 går igenom! O givetvis hade det varit skoj med de andra punkterna också! =D
  Kram Mamma K

  SvaraRadera
 7. Haha Fan vad bra du är 😂 jag hade lätt röstat på dig 👍

  SvaraRadera
 8. Carro, Isabellsmamma9 september 2014 19:06

  hahahahahhahahahaha Min dag (kväll) är räddad

  Jag hade röstat på dig o skrivit under på nr 2, 6, 8 & 10!! Mest 2 eller 10 eller ja 6.... ;-) 6.an är HELINTRESSANT att diskutera och gjordes så imorse på MixMegapol via Henrik Johnson.....Mycket intressant!!

  Kram från mig

  SvaraRadera
 9. Jag gillar ditt partiprogram eller valmanifest och jag kan tänka mig bli språkrör, förespråkare,ledamot, delaktig, medlem, representant, företrädare eller taleskvinna i ditt parti :-) Kan tyvärr inte heller hjälpa till med ekonomifrågor :-( Åker däremot gärna på valturné och speciellt kan jag tänka mig att arbeta för att alla svenskar i utlandet röstar på ditt parti :-D

  SvaraRadera
 10. Kan man rösta på dig i valet för ditt parti verkar vettigast hittills!!

  SvaraRadera
 11. Det här låter skitbra. Jag skulle absolut rösta på dig :)

  SvaraRadera
 12. Du har min röst! Framför allt förstår jag inte varför nummer åtta inte redan praktiseras.

  SvaraRadera
 13. Nr åtta alla dagar!!!!

  SvaraRadera
 14. Nummer åtta praktiseras i allra högsta grad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har aldrig hört talas om att en enda arbetslös jag känner blivit ombedd/erbjuden att göra detta. Men praktiseras det så yeyh!

   Radera
 15. Du har min röst också!!!!! Kanon!!! =D

  SvaraRadera
 16. Har du skickat ut valsedlar än? ;)

  SvaraRadera
 17. Alla punkter som innehöll nåt med vin röstar jag på. Väntar min andra vilding nu och saknar vin mer än nåt annat i världen nu. (kanske inte så pk att säga så, men det är sanningen. Gud så gott det skall bli med världens fetaste ostbricka, ölkorv och rödvin sen. :) )

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!