måndag 8 september 2014

Bloggvän, Dubbel lycka & Ny karriär?

Som jag skrivit tidigare så har jag fått äran att bli en av årets bloggvänner för me&i. Me&i är ett svenskt klädföretag som har funnits i 10 år och de erbjuder härliga dam- och barnkläder i bra kvalité och i glada färger med tryck som barnen älskar!
 
Elton ÄLSKAR nya tröjan med en grävskopa fram OCH en traktor bak. Dubbel lycka för en treårig blivande bonde. Nu håller vi tummarna att det blir kossetryck nästa år! ;)
Just nu söker me&i nya säljare och här har du chansen till nya utmaningar! Vill du ha en extra inkomst, nya mål så som att få en hel kollektion genom att sälja för ett visst belopp eller bara önskar roliga träffar i ditt hem där du samlar dina nära och kära för att avnjuta en kväll med vin och snittar eller kaffe och kaka i sällskap med säljare som visar me&i:s kläder i er hemmiljö? På kickoffen i Göteborg som vi deltog i var det runt 200 glada säljare från hela Sverige som deltog. Vissa är mammalediga och andra arbetar och har sälj-jobbet för me&i som en hobby. Ett härligt gäng, alla säljarna älskar verkligen me&i.
Du får en utbildning innan du börjar och en egen coach, säljerfarenhet är inget krav. Så till dig som har ett stort socialt nätverk, är ambitiös och älskar kläder - sök! Känner du dig träffad och vill bli en säljare så kan du klicka HÄR för att lämna in en ansökan. Vill du kanske ha lite mer info innan du bestämmer dig för att ansöka? Då kan du klicka HÄR för mer information.
http://www.meandi.se/sv/produkter/142102.aspx
 
Om du vill bli säljare och dessutom anger att du läst det här i min blogg, får du 1 000 kr tillgodo att handla för. (Skriv Meekatt i rutan när du ansöker!)
over and out.
 
//Meekatt...
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!