fredag 8 augusti 2014

Sveriges sämsta mammabloggare, kräftor & me&i!

Sveriges i särklass sämsta mammabloggare kikar in med ett hej! Jag (och familjen) behövde en paus ifrån allt och det har vi fått. Fem och en halv vecka på fantastiska Solhejdan i Skanör med endast två stressmoment per dag: "Ska vi bada i poolen eller havet?" och "Vad ska vi grilla idag?" Helt ljuvligt! Att internet inte fungerade släppte jag efter två dagar och sen har vi bara njutit. Vi kom hem i lördags och veckan har ägnats åt att packa upp, tvätta, förbereda skolstarten med lite nya kläder och grejor, besöka släktingar som vi saknat i sommar och kel med Agge som varit på "spa" hela sommaren hos farbror Jimmie & Mikaela. NU är det vardag igen och jag ska ta tag i en sak som jag saknat - bloggen! Förutom min nya soffa som jag saknat ännu mer, haha.

Vi har hunnit med två besök till Tosselilla (Tomelilla sommarland) i sommar och eftersom att Elton "faktiskt är tle år" så vågar han åka ALLT. Freddy har vält en kanot och trillat i äckelsjön och Alice har tagit mod till sig och åkt "en asalång vattenrussikana" utan att dö. Freddy lurade upp mig i den värsta av alla. Till skillnad från Alice så dog jag. Fy fan Freddy,

Idag ska vi ta oss till Maxi och handla lite. Ikväll ska det ätas kräftor och jag har lovat barnen fula hattar. Jag misstänker att det kommer gå åt fyra mil hushållspapper med.

Imorgon ska jag till Göteborg och umgås med ett gäng härliga bloggare och kramas med Fnulan som jag inte träffat på evigheter. Det är Kickoff för me&i och jag har fått äran att bli en av deras bloggvänner. Så imorgon är det fest!

www.meandi.se

over and out.

//Meekatt...

8 kommentarer :

 1. LÄNGTAR efter dig vännen! DU & JAG

  SvaraRadera
 2. Ni verkar ha haft en härlig sommar :) Jag har längtat efter ett blogginlägg så nu är jag nöjd!!
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 3. You are AWESOME!

  SvaraRadera
 4. Inte Sveriges sämsta men Sveriges i särklass mest saknade ♥

  SvaraRadera
 5. Tips, köp finkräftor, precis pratat med svärföräldrarna som blev matförgiftade inatt av kinesiska frysta! De har spytt och skitit hela natten...

  SvaraRadera
 6. Inte sämsta bloggaren men oerhört saknad !
  Men du har varit väl värd en skön semester ☀️

  SvaraRadera
 7. Åh där var du ju, äntligen :) Nu är det ordning och reda igen. Eller nåt ;)
  Roligt att höra att ni haft en skön sommar. Kram, Nilla.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!