torsdag 28 augusti 2014

Standhus, Blingo & VIN!

Igår efter middagen fick jag en lapp av Alice: "Ska vi ente såva i standhuset ikvel mamma det är så mysit!" ÅH! Ja, det är mysigt att sova i "standhuset" och smita ifrån grabbarna hemma lite. Så vi packade och åkte ner. Jag packade tavlor och Alice lekte mig, haha. "Kalla mig Meekatt mamma och stör inte mig när jag tejpar!" Hon stämplade Meekatt-stämplar överallt, använde upp ett helt paket med häftklamrar och gjorde hål med hålslagaren i alla papper hon kunde hitta. Ja, det är ju ungefär det jag gör på dagarna. För sån é jag.


Idag är det gymnastik i skolan och i eftermiddag är det dags för ridning. Och Alice hade inte ett dugg ont i magen idag - yeyh! Fasen vad den här veckan gick snabbt!? Idag är det alltså åter dags för mamman i den här familjen att dra på sig gummistövlar, rykta häst, kratsa hovar, sadla och lära Alice nya fina ord. ;) We can do it! "Jag är inte rädd...jag kan tränsla!"

Efter ridningen är det full fart hem för då ska jag ha Blingovisning i strandhuset. Blingo har inte bara barn- och damkläder utan har nu även börjat med inredningsprylar så det ska bli kul att se alla nyheter. Jag ska snart åka och inhandla ostbricka och en massa vin till gästerna. (Ju mer vin man bjuder på desto mindre bryr de sig om dammråttorna i hörnen!) Vill du komma så lägg ett mail! Det finns gott om hjärterum...och rödvin! ;)

www.blingo.se

Nu ska jag åka och skicka en massa tavlor och sen ska de där fakturorna påminnas. Skjut mig.

over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

 1. Lägg ut faktureringen så slipper du hålla på och påminna, det kostar visserligen en liten slant, men det tjänar du in snabbt. Tänk dessutom att du slipper tänka på eländet, jag tipsar gärna om tjänsten jag använder i min webshop men inte här på bloggen :)

  Stort tack för en härlig blogg jag följt länge och skrattat massor åt, jag kan fortfarande skratta för mig själv när jag tänker på ditt blogginlägg om gynbesöket för länge sen :)

  SvaraRadera
 2. Åhh, jag hade gärna kommit men bor alldeles för långt bort för att kunna göra det, så därför skriver jag en kommentar istället för ett mejl =P
  Hoppas ni får skoj och mysigt =)
  Kram från Karin

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!