lördag 23 augusti 2014

Porrklubb, Pungproblem & STOPP!

Då var det lördag! Vi vaknade upp i strandhuset och tog i samma stund som vi vaknade årets dummaste beslut. Vi ska åka till BUSFABRIKEN! Och nej, det är inte en porrklubb i Köpenhamn utan det är den RIKTIGA busfabriken...i Halmstad. (Skjut mig!) Hur tänkte jag där? Hur kunde jag luras med i detta? Vi lär ju utan tvekan ligga magsjuka inom 24 timmar nu. Fan. Dessutom regnar det idag så hela Halmstad med omnejd kommer trängas i bacillkaoset. Jippie. Sist vi var där så var det en liten tjej som spydde ner hela cafeterian och 12 timmar senare kräktes både Alice och jag (trots att vi nästan sprang ut, haha). Då lovade jag att ALDRIG mer åka dit. Fan att man aldrig kan hålla det man lovat...


Agge är frisk i sin tass igen för er som mailat och frågat. Han har nu slutat att slicka på tassen och har därmed återgått till sina vanliga rutiner - att slicka sig på pungen. Tratten ligger nu på hyllan men används flitigt i hot-momenten här hemma: "Elton! Biter du Alice igen så får du ha tratt som Agge!" och "Slutar du inte slicka dig på pungen nu Freddy så får du..." Nej. Inte det sista kanske. Freddy är vuxen och får ta sina egna akrobatiska beslut. Men ja, tratten är FANTASTISKT bra att hota med! Som en mobil skamvrå! ;)


Vi har bestämt oss för att prova lite nya recept här hemma. (<--Leka superfamilj och instagramma annat än äckliga tacos hela tiden!) Så vi tog fram en kokbok och bestämde att vi skulle "flippa" fram ett recept varje lördag. Dvs bläddra och säga STOPP...och det recept vi stannade på skulle vi laga. Ingen ångerrätt! Flippa och stanna bara! Spännande! Så vi körde igång! "Vad den än stannar på nu så lagar vi det, okej?" YES!

STOPP! Hm...ungspannkaka..? Fy fan vad tråkigt. Vi kör igen! STOPP!! Kryddhjärpar! Men vafan!? Skolmat på en lördag! Vem äter ens hjärpar!? Det låter som hjärna. Örk. Vi kör igen! STOPP! Ärtsoppa! Men vad fan är det här för jävla husmanskostsskitjävlakokbok!?! Det blir tacos ikväll ungar!

over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Hahahahahahaha!!!!!! Byt ut kokboken från hemkunskapen!! Kram storasyster

  SvaraRadera
 2. Mikaela & Jimmie23 augusti 2014 13:31

  Åh vad skönt att höra att Agge mår bra i tassen igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam han ör sig själv igen! Men han saknar nog er! ;)

   Radera
 3. Jag läser förutom din blogg och några andra även Jennys matblogg pp damernas värld, kanon recept som är enkla o massa goda efterrätter o kakor med :) tack för en rolig blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du kikar in! :)

   Ska kika in Jennys matblogg! Tack för tipset!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!