tisdag 19 augusti 2014

En fastlåst Freddy, Socialvarning & Need 4 Speed?

Jag har fortfarande jättekul åt att Freddy fastnade i ett skärp igår. Han hade beställt ett nytt skärp ifrån Kina (för att han beställer ALLT ifrån Kina...alltid). Han slet upp paketet, tog på sig skärpet och spände åt. Sen höll han på och fiffla med det ett tag i tysthet. Sen hörde jag ett "Men vad i helvete?! Hur öppnar man?!" Hahahaha! Snäll som jag är så slet jag tag i skärpet och drog och tryckte en massa och lyckades därmed spänna åt det ännu hårdare...samtidigt som jag gapskrattade. Fatta synen. Kallingar och ett hårt spänt skärp. Nästan fulare än kallingar och strumpor.

Han höll på hur länge som helst med det där jävla skärpet och han var verkligen jättearg. Jag tipsade om att han skulle gnida in sig i matolja och glida ur det. Det ville han inte. Hysteriskt roligt. Snäll fru som jag är så passade jag på att föreviga hans kamp.


Idag var det dags för Eltons 3-årsbesiktning och på vägen dit svängde vi inom revisorn med skämsmössan på och tre månader gamla kvitton och underlag. Jag är verkligen sämst på det där, jag vet. Men det är så TRÅKIGT! Jag hatar allt som har med bokföring och göra och jag kommer aldrig förstå hur folk kan välja att jobba med skiten. Men TACK gode gud för att det finns dem som gör det!

Nästa skämsmössa åkte på inne på BVC. "Hej...och Förlåt! Tredje gången gillt!?" Ja, vi har MISSAT (glömt, ignorerat, slarvat bort?) hela två kallelser och nu lyckades vi komma både på rätt dag och rätt tid. "Jag tänkte att vi fick komma idag innan ni ringer soc!" slängde jag ur mig. Men det gick jättebra, Elton klarade sig med bravu och med sina 14 kilo fördelade på 92,5 centimeter fick han både en OK-stämpel och en ödla med glitter på.

Godkänd 3-åring!
 
Elton impade med sin fina huvudfoting som både hade armar, ben, ögon, hår, kinder(!) och som kunde spruta eld. Heja Elton. Jag minns hur jag skämdes över Alice fula huvudfoting som bara var en massa kladd. Hon KUNDE ju rita egentligen men det vägrade hon såklart visa hos BVC och jag blev nästan förbannad. VISA nu för fan unge att du kan! Bilarna han fick leka med krockade mest och när sköterskan frågade varför de körde så svarade han "DET ÄR JU NIIID FÅÅR SPIIIID!!" Tack Elton.

Nu har jag hunnit fixa iordning på kontoret, stämma av lite beställningar och förbereda lite nyheter i webshopen. Ikväll åker Freddy till Norge och jag ska styra upp kaoset ensam i tre dagar. Wish me luck.

over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Jag älskar att historien inte förtäljer om Freddy åker till Norge med skärpet kvar runt midjan....

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!