torsdag 14 augusti 2014

Dyra lampor, Inskolning & Bajs!

Igår började jag och barnen dagen med ett veterinärbesök. Agge skadade ena tassen när vi var på semester och det har inte velat läka ordentligt. Jag lämnade veterinären med en lampa (haha, stackars Agge i sin fula tratt) och ca 2 000 kronor fattigare. Och då hade jag inte ens hämtat ut medicinerna än, suck. Idag ligger han i soffan och ser sur ut. Konstigt... ;)


Idag var det premiär för Elton på Snäckan ("stora avdelningen") på dagis och han nästan sprang in i morse. "Jag är stor kille nu mamma som bajsar i toaletten och allt!" Ni som har barn vet ju att bajset har en väldigt stor betydelse i en treårings liv. VÅR treåring är dock extra duktig och LÅTER BLI att ropa på hjälp när han ska på toaletten. Han fixar allt själv! Han smyger in, kissar och bajsar (oftast i pottan) - sen TÖMMER han pottan själv i toaletten. Oftast är locket uppe men inte alltid. Och för Elton är det inte avgörande. Sen torkar han sig själv, tvättar händerna med 1/2 liter tvål och kommer ut och säger "JAG HAR BAJSAT MAMMA!!" Åh...vad duktigt. (Skjut mig).

Men nu är han i alla fall på dagis. Ensam. Mammas stora kille. Inte en enda tår, suck. Han kan väl tycka att det är liiite tråkigt att bli lämnad efter 10 veckors sommarlov?! Jag tror att vi alla är redo för lite vardag nu. JAG har massor att ta tag i så jag längtar till strandhuset och den en meter höga pappershögen som ligger och hånskrattar åt mig i köket. Jag tänkte vika flygplan av hela skiten. För sån é jag.

Nu ska jag åka och hämta Alice som ska få följa med mig på ett möte i Båstad innan vi ska hämta stora lillebror!

over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Hahahaha! Jag har haft samma känsla när jag suttit med momsredovosning långt in på sena natten! Gah

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, blä...det är så jäkla tråkigt!

      Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!