måndag 14 juli 2014

Myggbett, Facbookäckligt & Snoppchock?

12 dagar i Skanör med en icke fungerande dator har varit ganska skönt faktiskt. Men ja, jag har saknat bloggen och ska ta igen skrivandet - jag lovar! Jag behövde en paus ifrån alla tråkigheter som varit den sista tiden med idiotiska mail, inbrottet och annat. Nu är jag dock laddad med ny energi, solbränt arsle och myggbett på ställen jag inte ens kan nå med våld.

Jag och barnen har haft en fantastiskt skön semester med en MASSA sol, bad och mys. Nästan sådär "Facebookäckligt" bra så när som på lite regn i tältet, myggbett i södra Thailand och liiite för mycket "Finns i sjön!". Hör jag någon fråga efter "ALLA DINA SJUOR!" en gång till slår jag ner personen ifråga. Jag hatar "Finns i sjön"!

Resan ner till Skanör gick som en dans med släp och packning för en hel armé. Väl på plats  väntade Anna-Lena och Thomas med alla barn och projekt "få upp tälthelvetet" påbörjades. Jag började dock med ett glas vin. Efter ett par svordomar och en del skratt var vår nya fina fyrarummare på plats och detta firades med en skål med grannarna!


På en naturistcamping är detta en helt naturlig syn. På Facebook blir man blockad i 24 timmar när man lägger ut en sån här bild. Uppenbarligen retar strumpor i sandaler upp folk mer än vad man kan tro. ;)

Dagarna har mest ägnats åt badande i den 29-gradiga poolen på campingen. Det tog fyra dagar för Elton - sen SIMMADE han! Heja Lillebror! 4 meter under vattnet med riktiga armtag. Mig skrattar de mest åt eftersom att jag ligger i den där förbannade poolen ca 8 timmar varje dag. Men vad gör man inte för nöjda barn (som somnar tidigt så att mamman kan sitta uppe länge och dricka vin och äta Geisha?)

I helgen kom Freddy ner och vi passade på att göra lite utflykter. En sväng till Bärnstensmuséet imponerade stort på familjen...typ. Freddy var jättenöjd. Jag kom dock på att jag ville köpa huset som agerade muséum och göra om det till min bloggstuga. Vem fan vill kolla på Bärnstenar i alla fall?!


Imorgon är det dags för mig att bli intervjuad på "Sommarfrukost vid Lagan!". Jag fick besked om att det var slutsålt och "order" om att inte glömma kläderna. Jag ska försöka komma ihåg dem!

NU ska Elton bjuda mig på Toast som han själv har gjort. I dem ligger ost, skinka, morot och med stor säkerhet ett och annat klistermärke som försvann under tillagningsprocessen. Det är fantastiskt att laga mat med barn. Verkligen.

over and out.

//Meekatt...8 kommentarer :

 1. Tur att jag fixade biljetterna redan förra veckan då! Ska bli så jäkla kul att se dig imorgon! Vi kommet tre pers och startar 06.20 från Falkenberg:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att ni kom ner idag! ♥

   Radera
 2. Faan som vanligt ute i sista minuten och blev utan biljett :( många svordomar blev det men vad hjälper det , att man aldrig lär sig Suck å stön !!! Jaja får skylla mig själv :p Men Goa kära vän Malin jag önskar dig massa Lycka till å det kommer gå sketabra ;) Kramar din vän "Norrlänningen" Carina i Laholm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi löste ju det! Bra att man kan planka in i sista minut, haha. Kram! ♥

   Radera
 3. Åh, härliga du! Jag önskar att jag hade kunnat vara med och lyssnar på dig idag! Hoppas det gick bra!
  Jag har svärföräldrarna i Höllviken så jag var nästan på väg att komma och hälsa på dig i Skanör. Jag hade självklart tagit med mig vin. ;-)Kram Angelica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det gick jättebra! :)

   Vi åker tillbaka ner idag så du är välkommen att hälsa på! haha

   Kram!

   Radera
 4. Jag skulle också bli alldeles ifrån mig om jag vid ett obevakat ögonblick såg en sådan
  där sandalbild. Vet hut, männscha!

  P

  SvaraRadera
 5. Älskar att läsa din blogg....du e grym!!!!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!