torsdag 26 juni 2014

Tjat, Nakenhet & Turister med Stake!

Efter en massa tjat, skratt och velande fram och tillbaka sover nu två glada tjejer ute i tältet. Alice och kusinerna har tjatat sen i förrgår om att få sova i tält i trädgården och jag gav till slut med mig. Det började med fyra glada kusiner i tältet. En surade ihop direkt och åkte med mamma hem och en halvtimme senare blev ännu en "mammalängtig". Nu är det bara Alice och Matilda kvar och jag misstänker att de kommer in i natt när de börjar frysa. Men men, det är bra övning inför sommarens nätter i tält.

Snart har Freddy semester och då packar vi tältet och drar iväg till vårt paradis - Svanrevet i Skanör. Och återigen får mammamaffian fullt upp med att hata mig för att mina barn utsätts för semester Meekattstyle. Shame on me som "utsätter" dem för något så onaturligt som nakenhet och sommar.


Imorgon ska jag packa och förbereda inför 27 timmars barnledigt på Hotel Skansen i Båstad fredag-lördag. Ja, man räknar nästan minuterna när man är barnledig så sällan som vi, haha. Spa, hotell, god mat, VIN, bad, kritvita rena lakan och inga barn i sängen - yeyh! Evelina flyttar in och tar hand om barnen så dem lär det knappast gå någon nöd på. Och ja, mammamaffian - jag kommer njuta av varje sekund jag är barnfri. För sån é jag!

På tal om nakenhet och barnvakt så gör Aftonbladet återigen sitt bästa för att marknadsföra Mellbystrand. Tack Aftonbladet för att ni lockar hit turister med stake. Det är precis så vi vill marknadsföra vårt fina Mellby...


Som erfaren naturist vill jag tipsa Joakim om att införskaffa en UV-dräkt. Kommer gå åt helvete för de där axlarna i sommar annars.
 
over and out.
 
//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Hej Malin!!!!
    Tack för en helt underbar blogg, tack för att du skänker mig lite glädje när man känner sig som värst, tack för att du får mig att skratta var eviga dag. Du är en helt underbar kvinna som får många att le och några andra att gå i taket. Tack för att du är du!!!!

    SvaraRadera
  2. Eller en kroppskondom kanske? Jag menar, så att han alltid är beredd!
    /Duden

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!