lördag 21 juni 2014

Om Freddy hade haft Facebook...

Det har varit lite mycket här den sista tiden med alla kalas och studenter så nu är det dags för lite "slappetid" för bara mig och Freddy! Och om Freddy hade haft Facebook...eller läst min blogg...hade han vetat att vi ska åka på Spa redan nästa helg! Och eftersom att hans arbetskamrater faktiskt HAR Facebook och läser min blogg så kan jag ju utnyttja tillfället att be om ledigt för Freddy på fredag efter kl 12, haha. Vi ska nämligen gotta oss på Hotel Skansen i Båstad alldeles ensamma! Eller ja, jag misstänker att det finns fler gäster på hotellet men jag hoppas innerligt att ingen utav dem är något av våra barn! ;)
 
Jag fick tips om att leta och boka spa via spason.se. Man klickar bara på den del av landet man vill besöka, väljer hotell/erbjudande och klick så är det klart! Sen kan man klicka i de tillval man önskar med behandlingar, mat, dryck, champagne (choklad!!) på rummet mm. Hur smidigt som helst! Vi åker alltid på spa på sommaren när vi firar förlovningsdag och i år blev det Båstad. Nära och bra när man har svårt att få barnvakt längre tid och dessutom fantastiskt fint! Yeyh! Dubbelrum med havsutsikt, 3-rätters middag på kvällen och SPA! Life is good! 
 

Så Freddys chef: Freddy går hem kl 12 på fredag. Han kommer få ligga så han kommer tillbaka både utvilad och glad på måndag.

over and out.

//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Min faster startade upp det :) sen sålde hon det och flyttade till Spanien den jäveln. Kan rekommendera den japanska poolen, flyt runt och lyssna på allt härligt ljud under vattnet! Aaahhhhh saknar det SÅ JÄVULSKT MYCKET

  SvaraRadera
 2. Hahahahaha .. Freddy kommer får ligga så han kommer tillbaka både utvilad och glad på måndag! - Du är fan bäst!

  SvaraRadera
 3. Låter ju helt UNDERRBART!!!! Mys på med allt vad det innebär.....hångla för faaan!! ;-) ;-)
  :-D

  SvaraRadera
 4. Jag var där förra året och vill bara tillbaka. Passa på att gå och ät på Peppes Bodega också när ni är där. Ligger ett stenkast där ifrån.

  SvaraRadera
 5. Du e ta mig fan för go du =)
  Så glad jag tittade in här, för här får man många goa skratt.
  Kram Putzi

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!