lördag 21 juni 2014

Midsommar, Stulna blommor & Löften!

Midsommar är avklarad och det blev ju väldigt lyckat. Vädret höll sig fint hela dagen, den stora lövbeklädda penisen i trädgården höll sig ståndaktig och Freddy (<--på tal om ståndaktig?) skaffade Instagram. (Eller ja, jag skaffade det åt honom...men nu är han med i matchen!) Heja Freddy.

Vi hade dans kring stången och mixade små grodorna med Gangnam Style och pensionärsgrannarna tittade förtjust (=förskräckt) på ifrån sin altan. Först gjorde vi kransar till alla barnen på stulna blommor. Observera den fantastiskt fina stången som jag och Evelina gjort, haha! Aldrig har jag älskat parasollfoten mer! ;)

 
Och ja, när Elton får välja kläder själv blir det såhär:

Älskade goa skitunge!
 
När klockan började närma sig 23 och Evelina hade dragit en kondom genom näsan fyra gånger var den här tanten trött. Jag skickade iväg Freddy och ungdomarna till Tivolit. Jimmie och Mikaela hjälpte mig röja innan de tog med sig Agge hem och jag nattade två slutkörda barn i egna sängar. 180 cm säng till bara mig!! Wohoo! Jag satte igång sista avsnittet av Orange is the new black och somnade efter 35 sekunder. Fan. Det var fjärde gången jag försökte se sista avsnittet. Hur svårt ska det va!?
 
Snart är huset iordningställt efter festligheterna och vi ska ta oss bort en sväng till Tivolit här i Mellbystrand. Har man lovat...så har man lovat. Jippie.
 
over and out.
 
//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Låter ju som en fantastisk midsommar! Speciellt det där med kondomen. Och den egna sängen. Jag ska snart se andra avsnittet av Orange, och undrar hur Piper ska göra för att sätta dit sin luraktiga ex-flickvän... Ha de fint, kram Maja!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!