fredag 13 juni 2014

Förlåt Freddy.

Ja, Freddy är iväg på kurs i tre dagar och i vanlig ordning passar jag på att fixa lite småsaker hemma när han är iväg. Han ÄLSKAR ju verkligen att komma hem till ett hem som han inte känner igen! Nya tapeter, omflyttning av sovrum, ny hund... Den här gången blir det nog väldigt uppskattat...
 
"Bara du inte slänger ut vår soffa! Det finns ingen skönare soffa!!"
 
Förlåt Freddy. Jag älskar dig.
 
Jag bara RÅKADE beställa en ny soffa när jag var nere på Klubbkompis sist. Och den är FANTASTISK! Man kan till och med sova i den - på riktigt! Nu måste jag dock tapetsera om...och köpa ny matta...och lampor och lite annat smått. Jag misstänker att det är därför Freddy inte ville byta soffa...?
 
over and out.
 
//Meekatt... 

3 kommentarer :

  1. Freddys kusin13 juni 2014 21:15

    Du är elak kvinna ^^

    SvaraRadera
  2. Tack för din gästvänlighet på min blogg! Tror att jag älskar dig lite nu.... Skrivit ett inlägg som du är högst delaktig i! ;)

    Puss ❤️

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!