tisdag 13 maj 2014

Vinnare, Snippgympa & Sexleksaker!

Jag har ju två vinnare att meddela ifrån förra veckans tävlingar! Knipkulor till en mamma i nöd och en tavla med kärlek till en duktig lärare. Bra att inte förväxla dem kanske. Kan bli lite konstiga miner på skolavslutningen även om knipkulor alltid är en förbannat bra present! Den blomstertid nu kommer och snippgympa kanske man ska skilja på.

Vinnaren av knipkulor ifrån Oliver & Eva av lyxmärket LELO är Caroline med motiveringen "Det är jag som är Batman brukar jag säga.. Stämmer till viss del då jag har en fladdermus! Nu vill sambon slippa knulla mig i sicksack, 2 kulor jag vill ha för att musen min är slapp!"

Hahaha, bästa motiveringen! Grattis och lycka till med träningen! Maila mig adress på info@meekatt.com så skickar jag!

Ni som inte vann får snart en ny chans! Och dessutom har Oliver & Eva fixat med en rabattkod till mina kära läsare som ger 10 % på hela sortimentet! ( t.o.m 31 juli) Så in och shoppa snusk och trevligheter och liva upp våren lite!

Så här gör man för att utnyttja rabatten:

1. Gå till 
http://www.oliverocheva.se/rabattkod/
2. Fyll i 
meekatt i fältet och tryck "Ge mig rabatt!"
3. Rabatten är nu applicerad. Den syns dock först när man kommer till kundvagnen och kassan.


 
 
Vi fortsätter hyllningarna och här kommer ytterligare en vinnare. Priset är tavlan "vardagshjältar" ifrån min webshop om ska ges till en lärare som gjort ett extra bra intryck och förtjänar att hyllas! (Det gör i och för sig ALLA lärare - mer eller mindre. De står ju ut med våra jobbiga ungar hela dagarna, haha.)

Vinnaren av en tavla är Camilla & Hugo med motiveringen "Mitt tredje barn går nu i ettan. Han har verkligen fått världens bästa fröken! En äldre, lugn, trygg men ändå bestämd dam. Hon har fått ordning på hela hans klass, som var stökig i f-klassen, får barnen att älska att gå till skolan, ger dem viljan att lära sig, ger dem omsorg och kärlek och många fina ord. Fixar roliga överraskningar, ser varje barn och ger dem alla tid. Min son är lite osäker, lugn och försiktig och han har verkligen fått vara det. Han har vuxit enormt under detta året och fullkomligt älskar sin fröken. Under detta året har även jag och hans pappa gått isär, en mindre lyckad skilsmässa där både barnen och jag fått ta mycket skit, hon har då funnits där för oss alla och framförallt hjälpt Hugo att få en normal vardag.
Eftersom hon snart går i pension hade det varit så kul att ge henne denna fina uppskattning!"


Underbart med engagerade och duktiga lärare! ♥ maila mig er adress på info@meekatt.com så skickar jag!

http://www.yourvismawebsite.com/birgersson-malin/webshop!

I webshopen hittar  ni avslutningspresenter till lärare, fröknar, pedagoger  - ja, allt vad ni vill kalla dem! Även tavlor till studenterna, Mors Dag, Familjeregler, Mobilskal mm. (Snusk är det dåligt med men det ska ändras på!) Välkomna in!

over and out.

//Meekatt...

3 kommentarer :

 1. Åhh tack, så glad Hugo kommer bli som får ge sin underbara fröken denna tavla!!!
  Har mailat dig :)
  Kram Camilla!

  SvaraRadera
 2. Här ska knipas! Har mejlat dig!
  Hahaha, jag trodd verkligen inte att jag skulle vinna o fyfan så lycklig jag är(sambon också!)!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!