måndag 19 maj 2014

Tandläkarskräck, Banankontakt & Fatman?

Jag sitter och förbereder mig mentalt på att ringa och boka tid hos tandläkaren. Det går sådär. Jag hatar verkligen att gå dit och det gör ont i hela kroppen bara jag tänker på det. Jag VET att jag har två hål som måste lagas. Sist jag var där bokade vi en tid dagen efter...som jag ringde och avbokade i ren skräck, haha. Sen ringde jag aldrig tillbaks. Så ja, jag vet. Det som hade gjort liiite ont och varit liiite dyrt för 1,5 år sedan kommer göra JÄVLIGT ont och bli JÄVLIGT dyrt nu. Så jag drar lite på det...och tänker att det kanske har gått över? Jag känner ju inget och jag har tuggat flera ton fluor-tuggummi sen sist, haha. Det MÅSTE ju ha gått över?! Jag är en idiot.


Idag fick jag ett roligt samtal ifrån en gammal kollega. De skulle ha kickoff på jobbet och hon ville att jag skulle komma som BANAN och skoja med dem lite. Alltså...jag vet inte? Detta är mitt tredje gig inbokat på tre veckor. Jag borde fan byta karriär?! Tack Roliga Prylar  för att ni öppnat upp för en helt ny framtid för mig, haha. Batmandräkten och Spidermandräkten är kanske inte optimala på min kropp men vafan... Fatman? I. CAN. DO. THAT!

Jag kanske skulle ha banandräkten när jag går till tandläkaren? Det måste ju pigga upp en stel och steril klinik och till och med få tandläkaren att bli snäll?

NU ska jag dricka upp mitt kaffe, skriva en krönika och sen ska jag åka och posta en jäkla massa tavlor. Ikväll ska lekstugan bli färdigmålad! Whoop!

over and out.

//Meekatt...5 kommentarer :

 1. Jag hatar också att gå till tandläkaren. Väntar tills det verkligen är dags. Du vet, när man bitit sönder en tand eller så...

  By the way, vart har assistenten Terese tagit vägen???


  Ring nu till tandis!!!

  Kram o lycka till

  SvaraRadera
 2. Åh, jag sitter också och förbereder mig mentalt på att ringa till tandläkaren! Jag har iofs gjort det i några år nu :S Snart så... Kom igen Meekatt! You can do it!

  SvaraRadera
 3. Hade tandläkarskräck när jag var liten, väldigt osympatisk tandläkare o även sköterskan. Så när jag flyttade därifrån blev det aldrig av att hittade nån ny tandläkare.
  Men så för nåt år sedan bet jag sönder en tand o var ju då så illa tvungen att uppsöka en.
  ÅÅÅÅh vilken ångest!
  MEN; jag hittade världens bästa! Vi gick i samma klass första året på gymnasiet, han är utbildad skogshuggare (!!), obåde han o sköterskorna är hur sköna som helst!
  Tandläkarskräcken är (nästan) botad, o mina tänder börjar arta sig!
  Var aldrig nåt tjat om att man skulle borsta tänderna när jag bodde hemma, därav den ganska kassa tandstatusen..
  Så vill du ha en kanonbra tandläkare, kan jag gärna tipsa dig! :)

  SvaraRadera
 4. Isch jag är likadan :( En tand håller på att ramla sönder, och vad gör jag när jag få en kallelse till tandis? Säger att jag tyvärr inte kan utan får ta en tid i höst.. Det var i morse. Nu ikväll inser jag att jag måste nog ta mod till mig och ringa, känner en ny spricka nu.
  Hur dum på en skala kan man bli egentligen?
  Så du är inte ensam precis.
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Vi är glada att vi kan hjälpa till! ;) /Alexandra

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!