lördag 24 maj 2014

Straff, Lögner & Ångest?

Kaffekokaren gick sönder i morse. Det är såklart straffet för att jag LJÖG för Elton igår och sa att det inte fanns någon välling. Men klockan var 23,00 och vi låg alla 4 i dubbelsängen och trängdes. OM jag hade gått upp hade jag förlorat rätten till mina 30 cm i sängen och återigen hade jag fått ligga i Alice Hello Shitty-säng. Jag vägrade. Jag ville verkligen sova i min egen säng! Och straffet blev att kaffekokshelvetet valde att DÖ. En lördag morgon. Suck.


När vi gjorde oss iordning för att åka till stan förberedde jag Freddy lite. "Vi tar med släpet!" Eeeeh? "Hur jävla stor kaffekokare ska du köpa?!" Hahaha, men vafan!? Det är ALLTID bra att ha med ett släp! Jag vann och med oss hem hade vi ett jättestort bord till altanen i strandhuset/jobbet som jag fyndade på Jysk, en TV, ett stort parasoll...och en kaffekokare såklart. En jäkla tur vi tog släpet! Men bordet var faktiskt nedsatt från 4 300 kr till 500 kr så det ÄR ett fynd! ;)

NU ska jag dricka dagens första kopp kaffe. Sen ska jag ha lite ångest för att jag ballade ur lite inne i stan (haha) och sen ska jag bli glad igen för att jag köpte tre par skor. För sån é jag.

Imorgon åker Freddy till Kina så idag ska vi UMGÅS hela dagen = alla är sura och barnen slåss.

over and out.

//Meekatt...

Missa inte att tävla om ett jättefint soffbord HÄR! Och fler supersnygga möbler hittar ni på Klubbkompis!

1 kommentar :

  1. Apropå att du vill ha ngn som kan göra annonser - Jag är en gammal reklamtecknare som gjorde annonser till alla Philips TV återförsäljare sedan 70-talet, fortsatte sen och promotade artister på PolyGram Records med annonser och div annat. Hade sen eget många år och de sista 19 åren har jag jobbat på ett internationellt företag och tagit fram broschyer och annonser till hela världen... Ganska bra CV va? Skulle vara kul att hjälpa dig med en annons som tack för alla roliga stunder jag haft när jag läst dina inlägg! Ja, jag skulle kunna vara din mamma, 60 år, men du vet att så känns det inte inuti!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!