onsdag 7 maj 2014

Snippgympa och Lyxkulor!

Jag har MASSOR med härliga sponsorer att tacka för härliga goodies till mässbesökarna och mina VIP-bloggare på mässan. Men jag tar inte alla på en gång, det blir väldigt tjatigt. Och istället för att rabbla upp dem tänkte jag ordna med lite kul tävlingar. Först ut vill jag tacka Oliver & Eva som är ett företag säljer sexleksaker online och har världens trevligaste medarbetare, gratis frakt, snabb leverans och de skriver inte på paketen vad som finns inuti som andra företag uppenbarligen gör, haha. (Förlåt Freddy...men jag tänker berätta.)

Vi beställde sexleksaker en gång ifrån Kina. Eller ja, vi har gjort det mer än en gång men just den här gången ville jag skjuta mig själv i huvudet lite. Det var nämligen så att GRANNEN kom in till mig med paketet på kvällen då DHL hade lämnat paketet hos dem då att inte vi var hemma. TACK SOM FAN DHL och tack kinesen som märkte paketet med "Sextoy Vibrator Birgersson". Och nej, det var ingen "clone-a-Birgersson-willy" i paketet...

Oliver & Eva skämde bort alla mina VIP-bloggare under Krakel & Spektakelmässan med LELO-Luna Beads - rolls roysen av alla knipkulor! Yeyh! DET behöver vi mammor! Nu jäklar ska det knipas!


"Knipkulorna är tillverkade av svenska lyxmärket LELO vilket borgar för högsta kvalitet och komfort. Kulorna kommer i modern och stilig design och är ett diskret alternativ till vanliga geishakulor. LELO:s Luna Beads hjälper dig till förhöjda känslor vid beröring, större muskelkontroll vilket även kan motverka problem med inkontinens samt intensivare orgasmer."

Eftersom att jag är rädd om mina läsare och värnar om allas (under)liv så tänkte jag att det är ju inte mer än rätt att jag tävlar ut ett paket bland er! Alla kunde ju inte bli VIP-bloggare. ;)
 
För att tävla:

1. Gilla
Oliver & Eva på Facebook HÄR för att ta del av bra erbjudande och roliga statusuppdateringar!
 
2. Skriv en kul motivering som en kommentar här under på max 2 meningar till varför du ska vinna/eller om du vill ge bort dem i present såklart!
 
Tävlingen pågår till och med söndag den 11 maj kl 20,00. Vinnaren utses och meddelas på bloggen dagen efter. Lycka till!
 
over and out. Och kniiiiip!
 
//Meekatt...

20 kommentarer :

 1. Om det är så värst kul vet jag ju inte förstås, det beror på vem du frågar men ett par nya knipkulor skulle jag faktiskt behöva. :-)
  Jag har/hade ett par fina blå. Tills en dag en av rumplopporna hittade de roliga. Och en sax. Därefter är de inte så varken fina eller roliga längre ;-)

  SvaraRadera
 2. Fasiken vilka snygga kulor! Jag skulle vilja ha dem, om inte annat så för att då skulle jag ha snyggare kulor än maken... Dessutom kanske man kan roa någon om de ramlar ur vid fel tillfälle, typ vid frukostmötet på jobbet? "Oj, vad var det som ramlade ur byxbenen, hoppsan, måste vara en av ungarnas ... eh... leksaker?"

  Fortsätt roa, hejja dig och skål!

  SvaraRadera
 3. Så att jag kan kontra pojkvännens "You wanna touch my balls?". Förhoppningsvis leder det till lite petting ;)

  SvaraRadera
 4. louise johansson7 maj 2014 11:16

  Vore perfekt, så jag kan träna upp mitt underliv efter mina 5 barn. Underbart att kunna få njuta av sexlivet och inte känna sig så slapp 😜

  SvaraRadera
 5. Jag vill vinna dessa för att let's face it: underlivet blir aldrig som det en gång var efter att två barn på 4.5 kg kommit ut där. Det skulle vara skönt att slippa kissa ner varje gång man antingen nyser eller spyr 😜

  SvaraRadera
 6. Det är jag som är Batman brukar jag säga.. Stämmer till viss del då jag har en fladdermus!
  Nu vill sambon slippa knulla mig i sicksack, 2 kulor jag vill ha för att musen min är slapp!

  SvaraRadera
 7. Haha, men Gud, Linda G och Caroline har ju bäst motiveringar *skrattar så jag kissar på mig*
  Min motivering skulle låta såhär:
  Give me your balls!
  Kniper gärna om kulorna i smyg så maken kan få sig ett skönt ligg lagom till jul eller så...

  SvaraRadera
 8. Jag är gravid och kissar på mig när jag nyser vilket jag gör OFTA och många gånger i rad. Rekordet 17 på raken. Tänk hur de blir EFTER förlossningen. Jag vill inte ha dom, jag verkligen behöver dom!!!

  SvaraRadera
 9. 5 barn... 43 år... Sambon bedyrar visserligen att allt är ok "där nere" men tyvärr är min gynekolog inte inne på samma linje. Själv velar jag väl nån stans mitt emellan och tänker att; "va fan, inte skadar det att stärka sig lite ändå"

  SvaraRadera
 10. Jag e en dam som springer mycke o har fött två barn. Förra Gbg-varvet kissade jag ner mig.... Aldrig mer. Nu e det är krig....

  SvaraRadera
 11. Johanna Larsdotter7 maj 2014 22:01

  Jag var ensamstående tvåbarnsmamma. Är nu nykär i tvåbarnspappa och blir snart sambo...

  SvaraRadera
 12. 5 förlossningar och numera singel.. Behöver jag säga mer?? ;)

  SvaraRadera
 13. För att kunna få lägga ut en skrytiga statusar på FB där jag dyrt och heligt lovar att jag tränar. Givetvis med ett storpack ostbågar i knät. Jag menar, jag talar ju sanning...

  SvaraRadera
 14. aha, 6 barn födda -83, -88,-90,-99, -06, -10 själv är jag född -67 (alla 6 födda utan bedövning, de 2 sista hemmafödda) vidare motivering överflödig, eller hur!!!!!

  SvaraRadera
 15. Åh va kul! :D

  Min motivering lyder..

  Jag har väldig otur i kärlek och hur bra vore det inte att verkligen kunna knipa tag ordentligt om honom när jag väl får fatt i en ;)

  SvaraRadera
 16. Att stanna upp hastigt mitt i jobbet & sätta bena i kors för att hindra att kissa på sig, är banne mig inte kul. Speciellt om man gör några gånger per dag.

  SvaraRadera
 17. En bonde till sambo, det är vårbruk, grässkörd, hökörning, höstsådd, höstbruk mm. Inte mycket hemma är han med sina kulor men med dessa snyggingar kunde jag haft lite kul

  SvaraRadera
 18. Jag skulle älska att kunna hoppa studsmatta med kidsen utan att hela tiden läcka därnere ��. Att jag dessutom i år fått pollenallergi och nyser 150 ggr per dag har inte gjort mig mer torr nertill. Ett par kulor kanske inte vore så dumt trots allt!

  SvaraRadera
 19. Trodde att jag fixat allt det där med kniiiipövningar tills jag kissade ner mig på löpträningen (tur för mig att det hällregnade) så känner att nu är det faaaan dags att fixa detta på riktigt, vad hade inte på passat bättre än dessa supersnygga kulor ?

  SvaraRadera
 20. Nu behöver vi en tight mus
  för att få extra brus.
  på sexliv sätter sprut, låt den stå ut

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!