fredag 9 maj 2014

Påminnelser, Pensionärer & Mammagrupper?!

Åh! NU kan jag andas ut. Jag är ifatt med ALLT! Edyta har stått ut med mig och mina dumma frågor i flera timmar och äntligen är alla fakturor avprickade, bokförda och resten påminda. En del för 4:e gången! Vafan - så tröttsamt. BETALA!

Imorgon ska vi ner till min storebror med familj i Vadensjö på lite "som-förr-i-tiden-häng". Världens finaste Estelle fyllde fyra år häromdagen och det ska såklart firas! Vi ska sova över, dricka vin och spela guitar hero...typ. Sånt man gjorde innan man blev så jävla vuxen och började säga "Nähä vänner...det är ju en dag imorgon också!" redan vid niotiden på kvällarna. Vad hände? När blev vi pensionärer? Så jäkla trist att man alltid ska avbryta när det är som roligast! Nästan som att ha sex...utan P-stav, haha. ;)

Nu ska jag ta med mig Alice till Maxi och posta en massa paket och köpa lite gott till kvällen! Det är FREDAG! Känner ni!? Wiiiiih! Ikväll ska jag ägna en massa tid åt att leta efter en snygg bäddsoffa till strandhuset så att vi kan få ordning där. Har ju en massa kul på gång som ska ske där i form av bloggmiddagar...vernissage mm. Och varför inte en skapa en Mammagrupp - med icke präktiga mammor som kan ses i strandhuset och dricka vin och prata om hur det EGENTLIGEN är?! Jag har en massa planer...för sån é jag!

over and out.

//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Men hallå!!Då får du minsann köpa strandhus i Falun också för jag vill vara med!!

  SvaraRadera
 2. Definitivt en mammagrupp jag hade gått med i :)

  SvaraRadera
 3. Malin med töserna9 maj 2014 20:44

  Ojdå, fyra påminnelser?! Kanske dags att skicka ansökan om betalningsföreläggande till kronofogden istället :-)

  SvaraRadera
 4. "Kravbrev" 2 gorillor som går runt och kräver in pengarna hade kanske varit nått *fniss*

  SvaraRadera
 5. Mammagrupp låter som en lysande idé! Med vin, geisha o inga ungar.. :) Jag bor ju i Veinge, så inte så långt att åka..
  Själv har jag ännu inte så värst många läsare så det är lönt för mig med en bloggträff, men det kommer kanske?
  Ska bara baka lite mer, så jag har något att skriva om.. :)
  Ha en härlig måndag!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!