fredag 30 maj 2014

Militta ♥

Vet ni...jag är så stolt över min vän Fnulan som gör succé med sin fina bok om Militta! ALLA älskar Militta! Elton som är en kräsen lyssnade lyssnar numera BARA på Mamma MU och Militta. INGET annat. Han har till och med övergett sin älskade Pino för Militta, haha. Det säger allt. Och jag måste erkänna att jag är lite less på "Titta! En STEEEN! Jippie!" -böckerna.

Och ja, det finns KOSSOR i boken!

Milittaboken rimmar och är härligt färgglad och mysig att läsa. Årstider, färger, härliga figurer, känslor och former - allt i samma fina bok. Duktiga Fnulan och Therese Cardell som är illustratör! ♥ Jag är så stolt över dig Malin!

Boken kan ni beställa HÄR. Perfekt present till barnen, kompisarna, förskolan...

 
over and out.
 
//Meekatt...


1 kommentar :

  1. Men TACK SNÄLLA!! Att Elton gillar den säger allt, då är den lyckad! Jag är stolt över dig med, det vet du underbaraste raraste älskliga vän <3

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!