måndag 26 maj 2014

Jag är en idiot.

Ja, jag tänker erkänna det här. Sen pratar vi ALDRIG mer om det tack.

Jag tappade mobilhelvetet så att hela skärmen sprack. (Skjut mig). Och då tar jag upp den, klickar "skärmdump" och skickar till Freddy och skriver "KOLLA!!!!??"

Jag är en idiot. På riktigt.

over and out.

//Meekatt...

3 kommentarer :

  1. Fast fortfarande en väldigt rolig sådan! :D Anna

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Det är som när jag febrilt letar efter ctrl+f när jag läser en pappersbok... Eh... ;)

    SvaraRadera
  3. Det är så skönt att du bjuder på dig själv i alla lägen :-D! Det var i vart fall inte Tippex på skärmen för att sudda ;-). Hoppas det löser sig med försäkringen så att du får en ny mobil. Eller ska du skaka liv i din gamla iPhone igen som Freddy räddade?

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!