onsdag 7 maj 2014

Egen potta, Mentalt störd & Ensam mamma söker!

"Mammaaaa? Har du sett min korv mamma? Ser du så lång den är mamma?! Men mamma!? DANSA DÅ!!" Ja, det rullar på här hemma i vanlig ordning. Elton bajsar och jag dansar bajsdansen. Glamouren flödar i mitt liv...igen. Igår lämnade vi en egen potta till dagis och därmed kan mamman i den här familjen inbilla sig att det bara är Elton som använder den. Fröknarna känner mig och blev inte ett dugg förvånade och var väldigt tillmötesgående. En utav dem SPRANG runt lekplatsen med pottan i handen för att visa Elton som cyklade för glatta livet. DET kallar jag engagemang för potträning, haha. Heja heja! Efter sommaren börjar Elton på stora avdelningen och då är ju min förhoppning att blöjan ska vara borta helt och att ni ska slippa kiss- och bajssnack.


Idag ska jag hinna med en massa bra saker tänkte jag. Jag ska skriva en krönika till BRUS Magasin, fixa med bokföringen, pricka av och skicka påminnelser på en massa fakturor, skicka iväg lite tavlor och skriva reseräkning för 2013. Jag vet, jag ligger lite efter. Idag får jag dessutom experthjälp i området av en erfaren företagare. En sån som gillar siffror. Jag förstår inte hur man kan gilla skiten men jag ler mitt mentalt störda leende och mutar med rödvin och choklad. För sån é jag.


Klockan tre i eftermiddag ska jag hämta Alice och en kompis och jag fick order om att det skulle bjudas på nybakade scones med hallonsylt till mellis. I CAN DO THAT! Alice har koll på sin mammas färdigheter i köket och önskar scones, haha. Tack för det gumman.
Igår gjorde hon dock klart för mig att hon minsann tänker bo hemma tills hon är 46 år gammal och det ska lillebror också göra. Att Elton skulle hamna i "Bonde söker fru" har jag ju redan kunnat förutspå med hans överdrivna intresse för kossor och lite egna stil...men Alice hade jag lite mer hopp om. Lika bra att jag anmäler mig till "Ensam mamma söker" redan nu. Ska ungjävlarna bo hemma tills de är 50 år är det jag som flyttar!

NU - kaffe och Sister Hazel!

over and out.

//Meekatt...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!