fredag 16 maj 2014

Desperata förfrågningar, Barnarbete & Snippskam!

Elton hade såklart ångrat sig och ville inte längre ha gröt och bacon till frukost. Han ville ha "riktiga bullar". Sagt och gjort - efter en snabb och desperat förfrågan på Facebook och 6 minuter i köket hade vi nio frallor och en äcklig liten klump i ugnen. 12 minuter senare åt vi nybakade frallor med sylt! Klumpen ville ingen ha.

En ny trend han anlänt till Facebook och nu fylls flödet med tacksamhet och kärlek. Det är inte bara fredagsmys utan nu tackas det för god hälsa, bra relationer, lyckade träningspass och fan vet allt. Tre bra saker - varje dag. Och vafan - jag är inte sämre!

Gårdagens tre bra saker:

1. VAB blev Vård Av Barnarbetare och lekstugan blev skinande ren. 60 kilo sten städades ut och dammsugaren fick sig en omgång den sent kommer glömma. Nu ska det målas och fixas och sen har jag äntligen ett eget rum! ;)

2. Listerna kom upp i köket på strandhuset! DET var fan ett mirakel. I vårt eget kök har listerna fortfarande inte kommit på plats...och det renoverades 2008, haha. Bilder hittar ni på Instagram #Meekattstrandhus)

3. Båda knipkulorna hoppande inte ut när jag nös i kassan inne på Willys. (Övrig kommentar överflödig) Detta pratar vi ALDRIG mer om.

over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Haha, hoppade bara den ena ut när du nös? ;p
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hahahaaaaaa! Inte båda... Men EN alltså! Erkänn att du var nervös att kulan skulle rulla ut ur byxbenet då du stod och packade varorna? Och om den gjort det... :-D ....så skulle en medmänniska i affären säker varit hjälpsam och plockat upp den åt dig och sagt: Du tappade den här!
    Tack! Mvh Erica

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!