fredag 30 maj 2014

Bondmoran som levererar dubbelt upp!

I tisdags åkte jag och barnen upp till Bondmoran utanför Växjö. Jag har inte träffat henne på evigheter och Elton har tjatat ihjäl sig om de där kossorna. Och gode gud vilken lycklig unge! Han var så glad att han inte visste hur han skulle bete sig, haha. Precis vad han behövde mitt i all pappalängtan.
 
Innan vi åkte hann han läxa upp och upplysa dagispersonalen om att kossorna faktiskt bara har tänder där nere. De trodde inte honom men en googling senare fick de erkänna. "Vi är inte smartare än en 2-åring", haha. Heja Elton och hans kossekärlek!
 
Det här är livet...enligt Elton och Bondmoran. Samma kärlek.
 
Ja, ni kan ju bara tänka er. Observera de ROSA Foppatofflorna. Värre blir det inte, haha.
 
Alice och de fina kalvarna
 
Elton fick mjölka och jag blev nersprutad. Piggar ju upp, det är fan inte varje dag!
 
 
Ja, och när Elton inte tror att livet kan bli bättre...så inser han att Bondmoran äger en helt egen GODISAFFÄR! Hur fräckt är inte det!? Han vill gifta sig med henne. På riktigt.
 
Bondmorans Godis & här kan man beställa online!
 
 Och ja - Elton passade på att ta lite egna bilder för att föreviga den här dagen:
 
 
Och den här...
 

Elton kan ni anlita som fotograf. Asabilligt.
 
Igår var det fullt ös hela dagen. Tjejligan i Familjen Wallquist kom ner igår och vi hade världens bästa och mest effektiva dag. Jag klippte gräs, skurade köksluckor, rensade på tomten, städade garaget och slet ogräs. Allt blir lite roligare när man är fler som svär över misären, haha. Ellen fyllde år så vi kalasade och åt tårta som om det inte fanns någon morgondag. Det fanns det visst insåg jag i morse när jag såg mig själv i spegeln, haha.
 
NU ska jag till Tippen! Jag ÄLSKAR tippen! Jag och Therese McDonald borde verkligen göra en film ihop. Ingen älskar återvinning mer än den tjejen! ;)
 
over and out.
 
//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Vart har din assistent tagit vägen??

    SvaraRadera
  2. Ang bilden med Bondmorans rosa foppatofflor -jag ser bara koröven. Bara det. Så hysteriskt kul!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!