måndag 5 maj 2014

Bajsdansen, Halmstadläten & Celine Dion?

Fokus på mässa har nu gått över till fokus på bajs. I helgen kom Elton på att det var dags att börja bajsa på pottan och nu står hela familjen spänt i badrummet och väntar på att få se resultatet i pottan. Sen dansar vi. Bajsdansen. Vad hände med mitt liv? Det är verkligen fantastiskt att vara småbarnsförälder. Det är de små sakerna...som blir stora? (Skjut mig)

Igår rusade Elton ut ur badrummet och vrålade "MAMMA!!! KOM KOLLA!!! EN LÅÅÅÅÅNG KÅÅÅÅAAAV!!!" Allvarligt!?! När började den ungen prata med Halmstad-dialekt?!

Världens bästa storasyster har pimpat väggen med klistermärken
 
Idag ska jag åka ner till IKEA i Helsingborg en sväng och hämta ramar. Det är MÅNGA som vill ge "vardagshjältarna" till sina fröknar nu till sommaravslutningen så det är bäst att börja paketera. Jag tänkte se om jag kunde lura med mig svärmor till Helsingborg. Det är ju alltid lite roligare med sällskap när man ska sjunga Celine Dions "Think Twice" så att rutorna vibrerar i bilen, haha.
 
Men först ska jag rasta fläsket och Agge en sväng runt kvarteret! Den här gången utan ansiktsmask.
 
over and out.
 
//Meekatt...


7 kommentarer :

 1. Här hemma är låånga kååvar krokodiler! Andra modeller är hundbajs, elefantbajs. Japp det är underbart att studera bajs. Not..
  Kul att du är "tillbaka" :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja nu börjar vi också få namn på skiten. ;) Bara att le och applådera glatt!

   Kul att vara tillbaka! Saknat bloggen och alla härliga kommentarer! ♥

   Radera
 2. Ja, jag undrar också varifrån min son fick sin Halmstadsinspirerade dialekt. Jag pratar utslätad vadsbodialekt och pappan Båstadskånska....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är självklart dagis fel! ;) Som allt annat, haha.

   Radera
 3. Jag hade laddat till max på mässan för att faktiskt gå fram till dig och säga hur mycket din blogg förändrat mitt liv som mamma och alla tankarna kring det. Men tyvärr var du på vift när jag köpte korten till dagis. När du väl var på plats igen satt min dotter på ansiktsmålning så jag hann inte fånga dig innan du försvann igen:-) en annan gång! Bor nästintill granne med suseå här i Falkenberg:-)ds kram från Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Jag sprang ju runt som en galning hela mässan. Typiskt! Du får fånga mig på FB nästa gång jag skriver att jag ska till Falkenberg så tar vi en gofika på Suseå! ♥

   KRAM!

   Radera
 4. Det ska jag göra!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!