fredag 9 maj 2014

Back in business, Mutor & Spiral!

TACK för alla härliga mail och kommentarer! Jag har verkligen saknat bloggandet under hela mässperioden och det är så jäkla gött att vara back in business. De sista månaderna har jag liksom inte haft lust riktigt och bara dåligt samvete över bloggen. Nu vill jag inte göra annat än att bombardera er med mitt skit, haha. Så varning - framöver kommer jag att ta igen flera månaders skittråkigt bloggande!

Efter mycket tjat, hot och mutor lyckades jag få iväg barnen idag. Alice skulle INTE gå till skolan. Hon skulle vara med mig på jobbet hela dagen. Och ja, det är ju skitmysigt...i ungefär 15 minuter...sen får både hon och jag psykbryt. Hon är uttråkad och jag får inget gjort. Detta resulterade i en kompromiss - inget fritids idag och mammas jobb på eftermiddagen. Klockan 13,15 övergår alltså mitt jobb till att vara idioten som febrilt letar efter änden på tejprullarna och tar av felhäftade häftklamrar. Det är verkligen fantastiskt att arbeta och ha barnen med sig.

Igår fick jag dock en massa gjort och jag tvingade dessutom Freddy att hjälpa mig hela kvällen. Han somnade i vanlig ordning klockan åtta med barnen och vid halv nio kröp jag ner i sängen och viskade "Älskling? Jag kom på en sak! Du skulle ju kunna sterilisera dig!? SNIPP SNIPP bara så är allting löst!" Han vaknade. Sen slog han in tavlor snällt hela kvällen, haha.


Idag kommer Edyta och ska hjälpa mig lite med bokföringen så att jag slipper slå sönder datorn. Fakturor ska prickas av och lite påminnelser ska skickas. Sen ska webshopen fixas till så att den blir lite snyggare. (Jag vet att den är apful men jag har inte hunnit med.)Förhoppningsvis kommer det tre olika budfirmor idag och hämtar alla monsterpaket som står kvar sen mässan och upptar halva vårt hem. Annars får jag helt enkelt ställa till med loppis och sälja skiten.

Gällande gårdagens inlägg och spiralen: Det verkar ju vara väldigt olika det där?! Alla får olika besked tydligen. Dock har jag fått mailat till mig en massa skräckexempel (tack som fan, haha) om hur ont det gör och hur sjuk man kan bli. Känns mycket bättre nu. Verkligen. ;)

NU - kaffe, Sister Hazel och kalaspuffar! För sån é jag!

over and out.

//Meekatt...

Fixa avslutningspresent till skolan/förskolan, Studentpresent, Mors Dags-present och mycket annat HÄR!

2 kommentarer :

 1. Åh vad jag saknat dig och bloggen! Men det har varit kul att få följa dig i alla fall under din "mindre bloggande period". En hel mässa - vilket jobb du gjort. Och jag ser ju på alla sociala medier att det var förbannat jäkla lyckat så heja dig för ett strålande jobb! För andra tar det flera år att få ihop ett synt bra rykte och du fixar det på ett halvår! GRYMT KATTEN!

  Som vanligt gapskrattar jag rakt ut när jag läser och det är alltid lika illa när man sitter i kontorslandskap med en massa seriösa säljare. ;D

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Hos oss var det jag som steriliserade mej eftersom sambon inte visste om han skulle skaffa sej "en ung, fräsch tjej" när han blev äldre och då kanske han skulle vilja ha ett kärleksbarn med henne. ;)
  Det var lindrigt gjort. In på morgonen, titthålsoperation, hem på kvällen.

  / N.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!