söndag 25 maj 2014

Äcklig säng, Konstig ko & Bajs-i-form?

Barnen sjöng i morse och det bjöds på kaffe och nybakade scones...i sängen. Jag har slutat tycka att det är äckligt att äta i sängen nu. Tänker att efter flera år av ätande, kissande och kräkande i den där sängen så är det liksom inte lönt att fundera mer. Allt som sker i den där sängen är äckligt och snart är ätandet det fräschaste som sker. Vi måste verkligen ha en ny (barnfri!!!) säng snart! Och nu när Freddy är i Kina tänkte jag byta ut vår säng mot den HÄR . Tänker att den matchar vår tapet bra, haha. Och ja, ni ser ju - en bäddmadrass som anpassar sig efter kroppen...och kommer ihåg den?! Det är fan ingen annan som anpassar sig efter min kropp så YEYH säger jag! Jag köper den. Och jag är chef nu när Freddy är iväg så han kan inte säga något! Men han kan ju inte bli arg över ett kvalitetsligg - med minne?!

Alla tre i min lilla familj sjöng olika sånger för mig i morse - SAMTIDIGT. Hur jävla svårt kan det vara att enas om EN sång!? Jag låg och skrattade under täcket medan de förberedde och tisslade i köket. Alice ville sjunga "Vi gratulerar", Freddy ville sjunga "Jag må hon leva" och Elton ville sjunga "Vi har fått en konstig ko...". Den sista stämmer kanske bäst men de enades om att alla fick välja själv...och det gjorde de. Fantastiskt.

Alice hade gjort paket till mig. En liten låda med tre enkronor. Jag fick köpa något fint själv. Kärlek! Jag valde att handla i hennes affär och fick tre stenar för pengarna. Mitt sämsta köp i år helt klart. Hon lurade mig! (Ironiskt med tanke på att ungen fått samma 20-lapp i veckopeng varje vecka i 6 veckor, haha.)

Efter frukosten fick vi "lyxfika" i trädgården. Alice hade bakat. Snacka om att gå "all in" på Mors Dag...

Mors Dag-kaka och drink = Bajs-i-form & misstänkt toalettvatten?! Fy fan vad man ska genomlida mycket som förälder...
 
Vid fyratiden i eftermiddags vinkade vi av Freddy vid tåget. Hade han haft Facebook hade han vetat att jag packat ner lite överraskningar i väskan, haha. Barnen stoppade i Mamma Mu-böcker och annat skit - JAG stoppade ner betydligt roligare saker. Jag tänkte att OM han och Martin åker fast i tullen i Korea av någon anledning...så kan ju jag liva upp stämningen lite åt dem - hemifrån. DET är väl kärlek? Jag tänker verkligen på allt. För sån é jag.
 
Nu ska jag fortsätta slå in tavlor! Imorgon är det måndag och jag får göra mitt egna morgonkaffe och lämna båda barnen. Gode Gud - låt mig komma ihåg att klä på mig!
 
over and out.
 
//Meekatt...

3 kommentarer :

 1. Skrattar som vanligt så jag gråter! Du är inte klok någonstans, hahaha.

  Älskar kakan "bajs-i-form". Hur många sådana har man inte ätit i sina dar? Jag har fyra barn, du kan ju bara tänka dig.
  Toalettvattnet har jag nog sluppit hoppas jag. Ska nog inte fundera på det för då kräks jag.

  Ha en bäst dag!

  SvaraRadera
 2. Det är såååå märkligt... Min sambo heter Martin, åkte till Kina i lördags kväll och har en kollega som heter Freddy, men dom åkte inte tillsammans den här gången.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!