fredag 4 april 2014

Pax, Pikken & Sister Hazel!

Ja, då var det alltså äntligen fredag och solen skiner i Mellbystrand! Huset ser ut som ett helt helvete men jag orkar inte riktigt ta tag i det nu. Det har varit en minst sagt hektisk vecka. Idag är det 22 dagar kvar till Krakel & Spektakel-mässan i Halmstad och nu är det fullt ös som gäller! Igår fick jag ett jättegulligt mail ifrån en femårig flicka som skrev "Tack för at jag får träfa Pax på din mäsa det ska bli rolit!" Underbara tös! Pax kommer bli en hit! Jag är så glad att jag fått med henne till Krakel! Jag är nog mest starstrucked av alla, haha.


På tal om rymdvarelser och konstigheter: Igår när jag skulle duscha spanade Elton in min blekfeta kropp och letade efter "pikkar". Vattkopporna heter tydligen "pikkar" i hans hjärna och jag hoppas att det är ett övergående uttryck. Kan bli jobbigt om Elton vrålar "Var é pikken?!" så fort någon klär av sig.

I alla fall så undrade Elton om jag hade några "pikkar" på kroppen. Jag svarade att jag inte hade några och han fortsatte blänga ner mig. Sen kom ett "Lyft på tuttarna mamma så man kan se nåt då!?" ALLVARLIGT!? En unge till!?


Nu ska jag skicka iväg en massa tavlor och mobilskal. Sen en snabb sväng till gymmet. Ja, visst låter jag hurtig? Evelina kommer ner ikväll och ska stanna här i ett par veckor och jag kommer släpa med henne till gymmet med våld, haha. Sen kan hon stå framför löpbandet med en Geisha i handen så jag får lite fart på fläsket! Whoop!

Men först - kaffe och Sister Hazel! För sån é jag!

over and out.

//Meekatt...

7 kommentarer :

 1. Och så är det fredag, sing Halleeeeluja! Pax är en stor favorit hos Elliot också!

  SvaraRadera
 2. Du släpa med henne... öööööö, blir nog tvärtom!
  Puss

  SvaraRadera
 3. Härligt med ärliga barn! 😜 Jag halkade och landade raklång på mage häromdan. Yngste sonens (4 år) kommentar; Då studsade du väl upp igen eftersom du har så tjock mage! 😖

  SvaraRadera
 4. Hihi... ungar... underbar och ärliga?
  *fniss*
  Ha en underbar lördag!
  Kram Maya

  SvaraRadera
 5. Den där Pax tittade mina barn också på ett tag..... ♥

  SvaraRadera
 6. Jasså de är chokkelaaa jag ska ha som lockbete. Tackar ödmjukast för ditt fina tips. Kramen...ses snart!

  SvaraRadera
 7. Meekatt. Jag är tillbaka! Din längtan är över. Idag blev jag arg på en kabel.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!