onsdag 23 april 2014

Kontrollbehov, Käftsmällar & Äggröra!

Om 5 dagar sitter jag i soffan (antagligen sjuk) och andas med normala andetag igen. Det är lite mycket nu och huvudet snurrar med saker som jag inte hinner med och saker som borde fixats för längesedan. Som påsar att packa goodiebagsen i. Jag har ett strandhus ÖVERFULLT med goodies men ingenstans att packa skiten. Kan man ge det i Ica-påsar?! ;) Jag lägger energi på så mycket dumt just nu att jag inte riktigt vet vad jag håller på med.

Men alla artister är dubbelkollade och redo, om 15 minuter har jag möte med Scandic om bloggfrukost, kvällsmingel och check av alla bokade rum till artisterna och föreläsarna. Det får ju helt enkelt lösa sig allting men mitt kontrollbehov har fått sig en rejäl käftsmäll av att arbeta tillsammans med en som inte alls har samma behov, haha. Jag. Får. Panik.

Just nu är jag den där mamman som glömmer att vinka i fönstret när jag lämnar på dagis, som ligger och smygmailar under täcket vid nattningar och som hotar med "Duschar du inte nu så vill inte Pax träffa dig på mässan!". Supermorsan, haha. Jag hoppas att mässan väger upp lite av det...och att jag kan ta igen lite av missad supermorsetid med barnen efter mässan.

Nu ska jag gå och tvätta av min tröja som fick 1 kg äggröra på sig under frukosten här på Scandic. Eller nej, jag vänder den bak och fram. För sån é jag!

over and out.

//Meekatt...

11 kommentarer :

 1. Hahhaa, du är underbar! Ses till helgen! :)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Linda Fredriksson23 april 2014 11:54

  Haha du är så himla skön:) önskar dig lycka till med allt. Kram från en ensamstående 5 barnsmamma

  SvaraRadera
 3. Du är en fantastisk mamma och det är så härligt att läsa din blogg :)
  Kramar i massor!!!

  SvaraRadera
 4. Ser så mycket fram emot helgen och jag är väldigt glad för att det inte är jag som arrangerar det hela, har nog i huvudet ändå. Men du är grym och det kommer bli kanon och icakassar funkar absolut!

  SvaraRadera
 5. Lycka till med allt inför mässan och självklart själva mässan sen. =)

  SvaraRadera
 6. Och nu sover du förmodligen, men jag hoppas dina drömmar är fyllda av glädje och stressen avtagit, för du fick oss andra till både skratt och mys. Tack för allt! Du är så duktig och fin. Kram

  SvaraRadera
 7. Sv: Ja muggen är grym! :D

  SvaraRadera
 8. Vilken blogg! Jag har just hittat hit och har redan småfnissat för mig själv framför datorn flera gånger. Kommer definitivt att fortsätta läsa. Tack för dagens första fniss från mig!

  SvaraRadera
 9. Hallå vad har hänt?!

  SvaraRadera
 10. Posta ett nytt inlägg då meekatten! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!