fredag 14 mars 2014

Tarmsystem, Hål i skrevet & Trerätters!

Igår hade jag massor med viktigheter som jag behövde ta tag i och valde att "lura barnen" (haha) genom att säga att det var "mitt i natten" redan klockan kvart över sju. Vi kröp ner i dubbelsängen alla tre och jag läste två böcker. En asdålig bok om en prinsessa som hade svårt att välja diadem (?!) och en invecklad bok om kossornas tarmsystem. Såna är mina barn. Klockan kvart över sex i morse vaknade vi allihop. Där fick jag så jag fes. Jag behövde antagligen sömnen mer än att komma ifatt med jobbet.

Klockan kvart över sju i morse erbjöd sig Alice att gå ut med Agge och fem i åtta var vi alla tre på dagis/skolan och alla var på gott humör, badkläderna var med och mössorna på. Perfekta mamman. När jag kom hem tittade jag mig dock i spegeln och mötte allt annat än perfekt. Jag hade glömt byta om ifrån pyjamasbyxorna. Skjut mig. Hål i skrevet bidrog till en ovanligt luftig lämning.
 

Freddy är i Turkiet och om en timme kommer Eltons Gudmor på trerätters med tända ljus följt av Lets Dance och fredagsmys! Jag ska inte ha pyjamasbyxor ikväll! Men jag ska njuta av GOD mat och ett sällskap som faktiskt vill äta den. Lycka!

Skål Mammamaffian!

over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Så roligt att läsa din blogg! Herregud känner igen mig själv och nu när jag är mormor till tre underbara barnbarn så känner jag igen allt där med. Har tipsat min dotter om din blogg. Tack för att du skriver, delar med dig och vågar. Strunta i alla dumma kommentarer. Tack och varm kram/Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Pyjamasbyxor med hål i skrevet in public...jag döööör 😂😂😂

  SvaraRadera
 3. Tack för att du bjöd på morgonens gabbflabb!! Skulle så gärna vilja höra din ursäkt när du hämtade barnen på förskolan.... -Ni vet i morse hrmhrm ja ibland så... hrm hrm ....trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Du är bäst!

  SvaraRadera
 5. Underbart, du gör mig glad!

  SvaraRadera
 6. Du är så jäkla bra, det du gör för min lille parvel är fan ta mig värt Nobelpriset, bara så du vet!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!