tisdag 11 mars 2014

Kortison, Salami & Kli!

Ja, då var man tillbaka i verkligheten igen och veckan inleddes med ett läkarbesök följt av sjukskrivning. Jag vågade mig aldrig dit sist då alla skrämde mig med att de skulle spola mina bihålor. Nu visade det sig att de inte hade gjort det i alla fall utan de hade gett mig kortisontabletter istället, haha. Men ja, nu har jag fått utskrivet medicin och fått ordinerat minst tre dagars VILA. Utan jobb. Eeeh? "Ligg hemma i soffan och kolla på TV och gör ingenting." För något år sedan hade jag blivit överlycklig av den ordinationen, haha. Nu...är det lite svårare. Är man egen företagare så är man ju just egen. Men jag ska försöka. Jag måste ju bli frisk och så länge jag inte varvar ner i samband med medicineringen så gör den tydligen ingen nytta. Det börjar bli tjatigt nu efter en månad att gå med influensakänsla i hela kroppen. Så onpiece och Hello Shitty-filten - here I come! (Skriver jag klockan 05:12 ifrån "jobbedatorn", haha. Men hon sa inget om nätterna!?) ;)

I fredags hade barnen två kompisar som sov över. Den ena vaknade prickig som en skiva Salami i lördags och nu håller supermorsan här hemma tummarna för att Elton blivit smittad. Jag vill gärna ha det där med vattkoppor avklarat nu så att Elton slipper det när han blir större. Det är inte så kul att gå med "kli" som vuxen. Ni minns väl hur jag gjorde bort mig när jag hade kli, haha.

Snart ska barnen upp och skickas iväg till skola/dagis. Sen ska jag tydligen gå och lägga mig igen...och sova. God natt då?

over and out.

//Meekatt...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!