fredag 7 mars 2014

Elton bildbombar!

Alltså...ni fattar inte hur jobbigt det är med VAB. Man borde få dubbelt barnbidrag när man har "Vård av Bajsmamma" var och varannan dag! Jag blir så trött på henne. Jag har vabat i evigheter känns det som. HON har klagat hela veckan men vem är det som lider egentligen?! Det är ju JAG! Bajsmamman suckar och stönar över jobb som inte blir klart i tid men JAG måste ju underhålla henne hela tiden för att hålla humöret på topp. Först fick jag släpa med henne till Ikea...

 ...och där köpte jag förkläden och matlådor. Ska man få hemlagad ekologisk mat här hemma får man tydligen ta tag i det själv!

 
Sen letade vi blommor till mammas kontor. Dessa var mina favoriter och luktade asagott. Mamma skrattade åt mig och sa att de inte var riktiga. NÄHÄ?! Men skit på dig mamma! Nu har du nog tagit för mycket av den där hostmedicinen igen. Jag ser ju dem - alltså finns de!
 
 
På Ikea fixar man sin egen glass. Man trycker bara på en knapp och TADAAA! Mamma fixade mysfaktorn med att sätta en potta på bordet. Suck. Bajsmamma. Inte alls pinsamt. Dock praktiskt om man ska spy.
 
 
På vägen hem handlade vi och då passade jag på att testa mammas nerver genom att envisas med att bära äggen själv. Jag kan allt.
 
 
Igår var det också Vård av Bajsmamma. Då släpade jag med henne till kossorna. Hon behöver ju frisk luft och kärlek. Åh vad jag har saknat mina kossor i Skottorp! ♥ Mamma med. Verkligen.  

 
Den här kossan och jag hade ett långt samtal om det här med mammor och gnäll. Äntligen någon som ville lyssna på mig.

 
Sen var det dags att testa hur mycket bajs man kan trampa i utan att det går igenom skorna. Jag vann. Jag trampade i 150 kobajsar och skorna förlorade. Hela mammas bil stinker gott nu.
 
 
Idag fick jag äntligen uppbackning av storasyster. Alice hostade hela natten och mamma var verkligen JÄTTEGLAD i morse när hos sms:ade Alice fröken. DUBBELVAB! YES! Det krävs fan två tålamod för att ta hand om mamma. Jag tjatade hela morgonen om att "åka tåg" och till slut fattade mamma galoppen:
 
 
Fatta så KUL detta var! Årets bästa utflykt!! Här inne kunde man åka i ett rum som gjorde så att det kändes som att åka riktigt tåg! Bajshäftigt! På vägen ut fick mamma hjärnsläpp och trodde att hon var Zlatan. Eller Tiffany Persson? Jag vet inte riktigt men PINSAMT var det. Hon la ut filmen på bloggens Facebooksida och jag vill dö lite. Sen blev det lunch på Mc Donalds och jag åkte rutschkanan 600 gånger. Sen skrek jag hela vägen hem. Sån é jag. Jag måste ju hålla mamma vaken i bilen.  
 
 
Och ja, vi avslutar VAB-veckan med att läsa vår roligaste bok om djur. Pungdjävulen är fortfarande min favorit.
 

Nu är mamma trött. Jag har tagit hand om en gnällig mamma i en hel vecka och för en liten stund sedan kom pappa hem efter en vecka i Kina. Äntligen lite avlastning! Han kom hem med paket till oss och vi har blivit friska och glada lagom tills han kom hem. Mamma blev dock tjurig för att pappa hade glömt hennes fina kamera på flygplanet.

Imorgon ska mamma till Malmö och bo på hotell. Är det tacken efter en hel veckas Vård av Bajsmamma? JAG borde få åka på hotell och jag ska skrika som en stucken gris när hon åker för att visa mitt missnöje! Nu ska jag sova.

över och ute.

//Elton...

6 kommentarer :

 1. Ha ha du e underbar😊 Hoppas du får en bra helg i Malmö.

  SvaraRadera
 2. VAB av det mer ihållande slaget är verkligen en av de större utmaningarna man kan ställas inför som förälder. Hoppas alla kryar på sig nu då och att det löser sug med försäkringsbolaget ang. Kameran. Ta hand om dig! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Hahahaha, fina Elton! ♥

  Var kommer hans fina jacka ifrån? Ser så mysig ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är ifrån Isbjörn of Sweden. Världens bästa klädesplagg!

   Radera
 4. DU ROCKAR ELTON! :D ...men var lite rädd om mamma, okej ;)

  SvaraRadera
 5. Hahaha.....skrattar ihjäl mig!! Ljuvligt

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!