måndag 3 februari 2014

Skilsmässa, Lejonjakt & Superföräldrar!

Det här med att vara sjuk...när man vabbar. Man borde fan få dubbelt betalt då. Minst. I natt har Elton varit vaken minst en gång varje kvart. Självklart sover Freddy sig igenom både skrikattacker, feberfrossa och mina sparkar i ryggen. Det är då man ligger och rabblar skilsmässoadvokater hela natten, haha. Hur kan man INTE vakna?! Är det typiskt för oss mammor att vi sover med ett öga öppet och vaknar bara ungarna vänder sig? Jag vill OCKSÅ sova hårt. Fast det hade ju inte varit så lyckat här hemma...

Ikväll skulle jag vara duktig och tvingade på hela familjen vinterkläder. Vi skulle gå ut med Agge och få frisk luft - allihop. Ja, nu skulle vi bara gå runt kvarteret vilket tar ungefär 10-15 minuter i Eltons takt men jag tyckte det var lagom. Fleecetröjor på, overaller på, mössor på, vantar på...och ut. Genomsvettig lämnade jag hallen och Elton vrålade hela vägen ut. Vafan!? NJUT nu av den friska luften din lilla bacillbomb! Andas för fan.

Men han fortsatte vråla. Jag la på mitt mentalt störda leende och frågade om han ville hålla Agge. "NEEEJ!!! JAG VILL IIIIIIN!!" Fan. Sen frågade jag om han ville åka vagnen. "NEEEEEJ!! JAG VILL IIIIIN!!!" Men vafan! Åka vagn...runt kvarteret - hur jobbigt kan det va!? Jag byter gärna...tjock och lat som jag är.

Vi började gå lite smått och hoppades att Elton skulle följa med men han stod stilla och ylade. Då gick jag upp i falsett lite och ljög ihop något om att vi skulle gå och leta efter lejon. Då blev Alice skiträdd och började gråta. Skjut mig.

Jag gav upp. Väl inne i hallen insåg jag Eltons problem. Vi hade glömt skorna.

over and out.

//Meekatt...supermorsan.

14 kommentarer :

 1. hahaha .. Jag fullkomligt älskar dig!

  Vill du adoptera en bög med värk och 2 galna chihuahuas ? Ja att du får en till galen bög på köpet i 14 dagar får du räkna med!

  SvaraRadera
 2. Du är underbar! Man kan inget annat än älska dig! ♥

  SvaraRadera
 3. HAHAHAHA! Tack för att du bjuder på detta. Du är underbar!

  SvaraRadera
 4. Passa dig nu så inte mammamaffian kör igång! Haha fast det är nog lite meningen!
  Kram på dig!
  /Jenny www.jennysthl.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Hahaha, kan se er framför mig! ;)

  SvaraRadera
 6. Ja,vad man känner igen sig i det du skriver i detta inlägg.

  SvaraRadera
 7. Haha! Här är det jag som sover mig igenom jordbävningar på nätterna. Ibland ligger det ett barn i sängen när jag vaknar på morgonen och jag har ingen som helst aning om hur det hamnade där. Maken är den som är uppe och springer...löv it.

  SvaraRadera
 8. Hahaha!!! Skrattar så jag gråter här! :) Underbara du!

  SvaraRadera
 9. Jag förstår inte heller det där. Jag vaknar vid minsta hostning men mannen sover sig igenom världskrig!? FAAAAN vad arg man blir!! På natten är det ganska nära till skilsmässa ibland, haha.

  SvaraRadera
 10. Hahahahahaha!
  Bra Elton säger ifrån när mamman blitt skvatt galen... :D

  SvaraRadera
 11. Hahaha! Tack för dagens första skratt! Går här i vecka 40 och bara väntar på att bebis(barn nr 2) ska komma ut, inte så mycket som får mig att skratta just nu med andra ord. Så tack för det :)

  SvaraRadera
 12. Jag döööööör! ♥ U

  SvaraRadera
 13. Haha, du får lägga till glöm inte skorna på den dära fina talvan till hallen ;-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!