torsdag 27 februari 2014

Semlekungen levererar! Vad är oddsen?

Ja, ni vet ju alla att jag är semleätarnas semleätare vid det här laget. Jag är inte tjock - jag har "Semlevolanger"! När jag och Edyta gjorde "tjejmilen" gick det ut på att testa alla semlor inom en mils radie. När Semlefilen dök upp i Småland körde jag hela vägen till Växjö med kylväskor. Googlar ni Meekatt + Semlor har ni läsning för en vecka. Ja, ni vet...inte normalt alls.

Elton...några dagar gammal... ♥

 
Här körde jag nästan av vägen i rondellen i Växjö  för ngt år sedan, haha
 
 
Här försökte jag och Alice oss på att göra egen Semlefil... (kommentar överflödig)
 
 
Här hittade vi originalet! Heja Småland! ♥
 

Och idag! Idag hände ju världens roligaste sak! På vår hemresa ifrån Gävle träffade vi på "Kungen av semlor"...typ, haha. I Stockholm hoppade det på två goa Göteborgsgrabbar och slog sig ner vid vårt bort. Och ja, det tog ju inte lång tid innan min värld stannade upp. De pratade om att det skulle göras tusentals med semlor på måndag. EEH?! "VAD SA NI?!" Det visade sig då att det var Försäljningschefen och Kökschefen på Dahls som slagit sig ner vid oss. Ni vet Dahls...som gör världens bästa semlor, haha. VAD är oddsen för det?! Det finns en gud. En Semlegud! (Eller två? haha) Här har ni dem:


Efter att pinsamma jag outat mitt beroende och visat instagrambilder på Semlor (<--Jag vet, jag har inga gränser) så gjorde chefen det enda rätta: Han ringde en kollega som tog sig ifrån bageriet till O'learys på Göteborgs Centralstation med 4 semlor till oss som var där lagom till vårt tågbyte 18,30! DET kallar jag kärlek, haha.

Tack Dahls för trevligt sällskap och bästa semlorna!

over and out.

//Meekatt...

17 kommentarer :

 1. Fantastiskt! Jag kan berätta att Tomas är nu uppe i 40 stycken sen 1 januari ! .. på tisdag är ju Fettisdagen :)

  SvaraRadera
 2. Du är helt fantastisk, underbar, härlig! Man kan inte låta bli att bli glad när man läser dina inlägg/kram
  Marita

  SvaraRadera
 3. Underbart. Stort ögonblick förstår jag ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Alltså jag är inte förvånad att det händer dig! Hahaha. Göteborgare är goa grabbar! ;D Semlekungen med skägg får gärna göra hemleverans till mig! *fniss*

  SvaraRadera
 5. Alltså.. hemleverans till mig också tack! Behövs inga bullar om den godingen kommer och knackar på ;)

  SvaraRadera
 6. Hahahahahahaha! Underbart av Dahls!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att det är underbart att en av dem har en halv storlek för liten skjorta så att alla de goda semlorna liksom gör att skjortan spänner över magen lite extra.

  SvaraRadera
 8. Alltså, varför händer aldrig sånt mig?! Haha Snygga grabbar och semlor - väger ju upp resan norrut med bacilltanten! ;)

  SvaraRadera
 9. Ha ha, grymt! Sånt händer typ bara dig! :-)
  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 10. Herreminje, du skulle kunna få en stenbumling att konversera dig! Hur bär du dig åt?

  SvaraRadera
 11. Men ååååh, vad jag saknar dina inlägg när du har annat för dig!
  Här kommer iaf en kram från mej :)
  Nina

  SvaraRadera
 12. Såg detta och tänkte på dig. ;)

  http://blogg.alltommat.se/inthekitchen/2014/01/22/milkshake-med-smak-av-semla/

  SvaraRadera
 13. http://www.expressen.se/nyheter/semlor-ar-det-basta-som-pojken-isak-vet/

  Tror du får ringa Expressen och berätta att det finns andra som också älskar semlor..

  SvaraRadera
 14. Haha semlefil var något nytt, är det gott? :)

  SvaraRadera
 15. Malin du verkar vara väldigt förtjust i semlor =) Kram på dig //Carola

  SvaraRadera
 16. hahaha helt underbart!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!