måndag 24 februari 2014

Modellande, Tårar & Gävleresa!

Förlåt för dåligt bloggande de senaste dagarna. Det har varit lite mycket här. Och ja, har jag inget vettigt att bidra med har jag lärt mig att man hellre ska hålla käften, haha. Det där med att tvinga fram två inlägg/dag för att hålla statistiken på topp är inte riktigt min grej. ;)

I fredags hade jag förstärkning i Krakelgänget av min lillasyster, min lillebror och hans flickvän. Vi åkte till Halmstad och hade en kul fotografering vid Halmstad Arena. Jag bara älskar alla våra maskotar, haha.


Finast av alla är ju vår maskot KRAKEL som Carina på LyckoSömmen sytt till oss!


I förrgår hände en olycka med min bästa väns pappa och han ligger nu på Intensivvårdsavdelningen i Växjö. Skicka en massa muskelkraft dit är ni snälla! ♥

Vi ställde in familjefotograferingen igår och jag rattade mitt fula beiga Kinderägg av 2006 års modell mot Växjö. Jag hatar den där jävla avdelningen. Bara doften får mig att vilja spy. Och alla ljud ifrån apparaterna... Fruktansvärt jobbiga minnen. Men Magda behövde mig där. Hon delar samma minnen och samma förlust i livet. När det gäller finns vi alltid där för varandra. Hon behövde kramar, choklad och rena underkläder. Det är så konstigt att se en människa ligga sådär. En annars stark och stolt man som aldrig är sjuk eller klagar...ligger nu alldeles tyst och stilla under den där gula sjukhusfilten...och vi får ingen kontakt. Vakna för helvete! Det här klarar vi liksom inte av. Magda behöver sin pappa och Benjamin och Alexander behöver sin älskade morfar - NU.

Jag kom hem vid halv åtta igår kväll och kastade ihop packningen till Gävleresan. Nu sitter vi på tåget och har en timme kvar. Alice sa redan på stationen i Halmstad att "Nu är jag trött på det här med tåg!". Skjut mig. Men det har gått över förväntan. Jag har jobbat och Alice har ritat och kollat på film. Fikat har vi gjort tre gånger och bajsningen klarade vi av i Göteborg. Alice vill nämligen inte bajsa "i farten" om det inte finns bälte...

"Tomat-Lisa och "Åsnis" är självklart med. Alltså ska jag spendera 4 dagar med att hålla reda på dem. Jippie.

GÄVLE - here we come! ♥ ÄNTLIGEN!

over and out.

//Meekatt...

10 kommentarer :

 1. Tankar och styrkekramar att det går bra för din väns pappa <3
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 2. Härligt att ni är i Gävle hos finaste söstra och hennes sessor <3

  SvaraRadera
 3. Kraaaaaam till pappan i "familjen"! <3

  SvaraRadera
 4. Allt på en gång och så sådan oro på det... Stora styrkekramar till er allihop!

  SvaraRadera
 5. Välkommen hit! Nyfiken på vad du hittar på här i stan! Säg till om du behöver guide =)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har min syster här i Gävle och tre kusiner till Alice. :)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!