tisdag 11 februari 2014

Krakel, Tena & Banankontakt!

Just nu är det fullt upp med mässan och det är verkligen HUR roligt som helst! Jag vet att jag tjatar lite om mitt Krakel & Spektakel - men det här är verkligen mitt roligaste projekt någonsin! Och inte bara för att jag får se Therese springa runt som Bananer i Pyjamas hela tiden, haha. (Även om det är en bra bonus). Favorit i repris - Banana Split:


Ni som var med på Fab Mamas Bloggevent fick träffa och lyssna på Therese McDonald och vi blev ju alla lite kära i henne. Herregud vilken fantastiskt rolig kvinna! Där tackar vi Tena för sponsringen. Hon är ett geni med orden...och med sitt mimspel, haha. Vi skrattade så vi tjöt - allihop. Jag har ju lyckats fånga in underbara Therese till mässan och hon kommer på lördagen och kör en stand up för alla besökare. Yeyh!! Enligt mig - mässans höjdpunkt och jag är SÅ glad att ha henne med!

Men jag hinner se henne en gång innan och då tillsammans med Rallydrottningen Tina Thörner. Och ni som bor i närheten av Malmö och Jönköping har också chansen.

http://showtic.se/forestallningar/thorner-och-mcdonald/
Klicka på bilden för mer info och bokning av biljetter!
 
"Thörner & McDonald  åker på turné i Sverige. I vår åker inspiratören och rallydrottningen Tina Thörner ut på sin första turné med föreställningen ”Thörner & Mc Donald –  Blickar framåt uppåt” med sig har hon rookien, men ändå inte, Therese Mc Donald. Tina förknippas av många med rally. Inte konstigt då Tina sysslat med rally i drygt 20 år och vunnit titlar både som förare och kartläsare. När Tina är på scenen är det fullfart och fokus på motivation och personligutveckling.
Therese är underhållaren som under många år smugit under radarn med sina träffsäkra och nutida liknelser. Hennes charmiga betraktelser har fått Sverige att gå man ur huse för att se hennes nu aktuella soloshow ”JAG KAN INGENTING eller vad skulle mormor sagt?” Therese Mc Donald är även krönikör, föreläsare och bloggare.
I deras nya show fokuserar de på sin kärlek till glädje, inspiration, hjärnspöken och hur humorn MÅSTE vara en del av vardagen – två vattenspridare fulla av kärlek. Turnén besöker sex städer under februari och mars 2014" (Den där texten är jättestulen från deras hemsida, haha. )
 
Snart slutsålt så skynda på! Vi ses kanske i Malmö? :) Jag kommer ha B1 med mig, haha.
 
over and out.
 
//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Om jag köper biljett blir det bad i kallbadhuset och vin efteråt ?? ;) Måste bara veta om det ingår mer i paketet ..

  SvaraRadera
  Svar
  1. VIN utlovas snygging! Kallbad skiter vi i, haha. BOKA!

   Radera
 2. Åh vad roligt, det ska jag ta med syrran på! Läst så bra om Therese så nu måste jag ta chansen att se henne på "himmaplan". Tack för tipset. Hoppas man får se dig där med!!

  SvaraRadera
 3. Åh Therese är ju bara så BRA!!! Längtar tills vi får se henne på mässan! KRAM

  SvaraRadera
 4. Tack fina du <3 Ja jag är väldigt lycklig för vårt lyckliga slut ! men nu ska jag fortsätta kämpa för alla andra anhöriga där ute som kämpar mot Cancern <3

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!