torsdag 13 februari 2014

Kaviar, Djuriska akter & Överraskningar!

Idag började jag och Therese med ett planeringsmöte i Halmstad (<--Frukostmöte på Scandic helt utan jobbsnack). Tänkte att vi skulle göra det till en tradition en gång i veckan. Dock behöver vi få in just planeringsdelen i planeringsmötet. Min plan gick ut på att attackera Kalles Kaviar-ställningen och det gick galant! En sån ska jag skaffa när jag byggt ut kylen. ;)

Alice var hos tandläkaren igår och det visade sig att tandtroll fanns på riktigt. Nämen?! Alla tycker antagligen att jag är hemsk nu men jag kände ett YEYH inombords när tandläkaren sa att det var hål som måste lagas. Men allvarligt talat...om man har tjatat och bråkat om tandborstningen varje dag i SEX år så är det faktiskt lite seger att få RÄTT. Man FÅR hål i tänderna om man inte borstar ordentligt och man FÅR hål i tänderna om man äter godis på vardagar. (<--Ja, den lögnen håller vi på ett par år till. Och det gäller INTE mammor.) Alice gapade som en fågelunge igår kväll och i morse sa hon "Snälla mamma, ta lite tandtråd med innan vi sköljer med flour!" *segerdans med min tjocka kropp*

 
Lagningen gick jättebra idag. Jag hade handsvett redan när jag vaknade men Alice var supermodig och hoppade upp glatt i stolen. 30 minuter senare hoppade hon glatt ner, kariesfri och nöjd och valde en liten grej i belöningslådan. Jag svimmade inte. Jag borde också fått en belöning... Ett glas rött! Men ja, tandläkaren Irene var "asasnäll" som Alice sa och jag var så imponerad av hennes pedagogiska förklaringar och hejarop. Härligt med rätt människor på rätt plats! (Förlåt att jag snattade ett par tryck handsprit på vägen ut...men den stod så lägligt på bänken. Och jag behövde det för att lugna nerverna. Det där med en massa händer och grejor i munnen....wouaahh!)

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag och det ska såklart firas med en massa fula små nallar och skit som butikerna säljer till överpriser så här års. Therese (min assistent) blir nästan sexuellt upphetsad av allt rosa som glittrar inne på Maxi. Jag ser det inte. Jag ska ge Freddy en upplevelse istället tänkte jag. Det finns en massa saker som skulle överraska honom. Jag ska bara besluta mig för vilken överraskning som är bäst:
 • Vakna innan honom och göra en god frukost? Helt meningslöst. Människan går upp två timmar innan han behöver, lägger 15 minuter på att koka äcklig gröt som ingen mer än han själv vill ha och skulle antagligen inte vilja ha mina scones i alla fall. Utan gröten är han inte "människa" säger han. Och jag orkar fan inte med några djuriska akter på morgonen längre.
 • Raka benen? Inte lönt. Blir inget waka waka i alla fall med en massa ungjävlar i sängen. Dessutom ska jag till Gävle vecka 9 och behöver min vinterpäls.
 • Hänga tvätt? DET skulle imponera på Freddy. Han har ansvarat för tvätten i snart 14 år och skulle nog gärna slippa en vikning eller två. Dock skulle han garanterat klaga på att jag inte parar ihop strumporna rätt eller på att jag tumlar allt istället för att stryka.
 • Bojkotta handspriten, Helosansalvan och Idominen en hel dag? Hahaha! Skoja bara.
 • Lägga ut en hysteriskt rolig bild på honom och ge honom upplevelsen av att alla arbetskamrater och folk omkring honom ser på honom med helt nya ögon?! Han brukar skratta åt mig när jag försöker gömma mig på Ica Maxi när folk kommer fram och vill hälsa. (Ja, jag tycker att det är jätteroligt att få träffa mina läsare och jag får alltid en massa kärlek och beröm. Men ibland vill man fan bara vara ful ifred, haha.) Han förstår inte alls känslan...av att känna sig uttittad... ;)
Ja, så många bra förslag. Jag tror att jag tar den sista. För sån é jag!

Jag älskar dig Freddy.
 
over and out.
 
//Meekatt...

(För er som undrar så kommer dräkten inte ifrån snusklådan utan ifrån Roliga Prylar och den är införskaffad med anledning av mässan, haha.)

15 kommentarer :

 1. Tack älskling! Mina kollegor ser på mig med helt nya ögon...
  Förresten du hämtar och lämnar på dagis och skolan samt handlar på Maxi resten av månaden.

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Åh! Hänger du här inne FORTFARANDE!? ♥ Haha
   Kikade in hos dig vilket jag inte gjort på jättelänge (usel bloggläsare nu för tiden) men ÅH vad snyggt du fårr inne hos dig!

   Radera
 3. HAHAHAHAHA! Skrattar så jag kissar på mig!! HAHAHAHA!!!

  SvaraRadera
 4. VARIHELSIKE köper man en sådan dräkt? Kan ju knappast vara en one-piece... O så... sens... speciell! Denna tanten fyller femtio i höst och vill förgylla den lite avfnasade guldkanten. ;-) /Pia-Fia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, roligaprylar.se! Shoppa loss bara och krydda på! ;)

   Radera
 5. "Men! Det är ju en Batman-säng! Fååår jag en sån?" Hälsar min 4-åring :)

  SvaraRadera
 6. Åh jag blev nästan lite sugen. Men Batman är gift va?? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen aning!? Han bara låg där... ;)

   Radera
 7. Jag är mållös. Du blir glad för att Alice har hål i tänderna. Det visar på två saker. Du är kass på att borsta hennes tänder och du är elak.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet. Jag är totalt värdelös. Glad Alla hjärtans dag!

   Radera
 8. Eller så är hon en klok mamma. Det var du som var elak, Anonym. Eftersom det bara var ett litet hål var det väl bra att Alice lärde sig läxan nu istället för att det hade blivit fler eller stora hål. Ofta måste barn faktiskt få en läxa så att de kan ta bättre ansvar sen. Och ja mammamaffian, en sexåring kan och bör faktiskt få ta ansvar.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!