lördag 8 februari 2014

Influensa, Spralliga barn & Premiär i butik!

Jag vet att jag är supertråkig men den här influensan har knäckt mig lite. Jag lovar att ta igen en massa bloggande i veckan som kommer.

Idag har både jag och Freddy varit dåliga och det i kombination med två överpigga och spralliga barn. Ibland är det fantastiskt att vara småbarnsförälder. Verkligen. Vi lyckades släpa oss ut och till lekplatsen i Båstad en liten sväng idag. Det fick bli helgens höjdpunkt.

Men en KUL sak måste jag berätta! Idag gör mina tavlor premiär i en butik i Karlstad - yeyh. Fått en del förfrågningar ifrån företag som vill bli återförsäljare men jag har fegat lite. Men nu finns jag på plats i mysiga butiken Fima Möbler & Heminredning på Östra Torggatan i Karlstad. Hur coolt är inte det!? Ni som bor i Karlstad kan köpa dem på plats och slippa fraktkostnader! ;)


Nästa vecka väntar en massa jobb, föräldramöte, utvecklingssamtal och en sväng till Stockholm. DÅ ska jag vara frisk. Nu ska jag gå och lägga mig...utan att svara på de 34 mailen som blinkar i inkorgen. Och UTAN Helosansalvan. Så sjuk é jag.

over and out.

//Meekatt... 

16 kommentarer :

 1. Åh vad kul!! Grattis katten! Du är bäst!

  Jag mailade dig tidigare med en specialbeställning till min mottagning. Såg din Överleva-tavla hos en kollega (BVC) i veckan och blev så avundsjuk. Den stämmer in så bra för mina mammor.

  Kram Anita i Karlstad, som ska kuta ner och köpa en tavla på måndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga du! Jag fick ditt mail, tavla är på gång! ♥

   Kram!

   Radera
 2. Åh då ska jag be min syster som bor i Karlstad köpa med till mej!! :D / Weronica

  SvaraRadera
 3. Grattis! Vad skoj :)
  Kryapårej <3
  Kram Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det är jättekul!

   Tack! Nu måste det vända snart!

   Kram!

   Radera
 4. Grattis till att ha fått ut tavlan i butik, vad roligt! Dit ska jag kika in imorgon! :) Hoppas nu du kryar på dig! Så jag, lite egoistiskt, får läsa fler inlägg från dig! ;) Gillar din blogg!
  Önskar dig en fin söndag, kram Maja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du. Ja, nu får det bli skärpning på baciller och bloggandet! :)

   Kram!

   Radera
 5. Är det sant?! Jag bor i Karlstad:)

  SvaraRadera
 6. Måste bara påpeka att din blogg har blivit väldigt kommersiell... sen du har börjat tjäna pengar Tack vare bloggen så märks det väl att du inte längre bloggar från hjärtat. .. det är mestadels reklam för antingen dina tavlor eller något annat företag. .. känns tråkigt därför tackar jag för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bloggar alltid ifrån hjärtat. Men man förändras med åren och bloggen som först var ett litet tidsfördriv på kvällarna är nu mitt liv och mitt arbete. Så ja, den förändras med mig. Tavlorna, mässan, mina resor är en del av bloggen och en väldigt stor del av mitt liv. Skulle jag inte skriva om det skulle det bli en väldigt tom blogg för er att läsa. Jag inser nu att jag var ganska slö på den "gamla goda tiden" när jag pluggade på distans och hade all tid i världen att blogga om ingenting, haha. Jag försöker att skriva om det som är viktigt för mig för stunden. Ibland är det saknaden efter min mamma, ibland är det mina skitjobbiga ungar...och ibland är det mina roliga projekt. Sån é jag.

   Radera
  2. Så olika vi är. Jag tycker det är dökul att följa dig och din utveckling och allt kul som händer med bloggen. Tycker det är så coolt att du vågade satsa på att bli egen företagare som småbarnsmorsa och att du fixar allt på samma gång. Sen är du nog den bloggare jag följer som har minst reklam på sin blogg och som bara länkar till eget. Imponerad är jag.

   Radera
 7. Wow va du har fullt upp! Skulle man kunna boka in dig typ 2016 kanske =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag har en tisdag ledig där! ;)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!