torsdag 20 februari 2014

Dåligt bloggande, Starka droger & En tönt!

Ledsen för dåligt bloggande men jag har haft fullt upp men mässa, skrivande, min envisa hosta och två uttråkade barn. Igår tog jag dock tag i det där med doktorn och fick utskrivet ordentlig hostmedicin. Ni vet den där som faktiskt hjälper till skillnad från barnens äckliga skit jag hällt i mig i två veckor helt utan effekt. På apoteker frågade tjejen i kassan och jag behövde en måttkopp. "Nej, jag dricker direkt ur flaskan!" Det skulle jag tydligen inte göra. Jag fick en måttkopp. Jag har inte hostat en gång sen jag tog första dosen. Tack gode gud för starka droger! ;)
 
Igår kom min lillasyster Anna på besök och Alice höll på att längta ihjäl sig hela dagen... ♥
 
 
 
Nu ska vi in till Halmstad och gå på bio. Premiär för Elton (Giv. Mig. Styrka). Sist blev han ju sjuk och fick stanna hemma så vi gör ett nytt försök med Bamse! "Han é TAAAKAST i VÄÄDEN mamma och han tykkå INTE OM å slåss!!" Ja, helt rätt. Mamma tycker dock att han är en tönt. 
 
Om en stund avslöjas en JÄTTEKUL grej på Krakel & Spektakels hemsida & Facebooksida! Wiiiih!! Jag är SÅ jäkla nöjd med det här, haha.
 
over and out.
 
//Meekatt... 

3 kommentarer :

 1. Vi hade också tänkt gå på bamse med våran snart 4 åring... Gillar hans sätt att sjunga bamse låten - Bamse bamse starka snälla bamse men han tycker inte om att slåss. Dunder håning fammos dunder håning äter han för att bli stark och slåss...
  Hoppas biobesöket går bra, vi bestämde oss för att skjuta på det ett tag till ;)

  SvaraRadera
 2. Mååttkååpp?? Faffaaan...jag halsar. Spar samtidigt på disk.
  P

  SvaraRadera
 3. Jag tycker Alfons är en tönt oxå... Att erkänna Alfons och Bamse som töntar är väl som att svära i kyrkan.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!