söndag 26 januari 2014

Partyhak, Dansstopp & Sketagod Pizza!

Ja, i fredags var det som sagt disco för Alice och klasskompisen Cherokee som båda har fyllt 6 år. Fullt ös på 23 ungar i två timmar. Det kändes som aningen längre än två timmar, haha. Vi kom till Surfside (vårt gamla partyhak här i Mellbystrand) en timme innan start och dukade upp långbord och blåste ballonger.


Det är ju inte utan att man blir nostalgisk. JÄKLAR vad kul vi haft på det här stället! Och ja, det var nästan samma känsla som för 12 år sedan. Någon tjej var ledsen och gömde sig på toaletten, några killar slogs, någon drack för mycket (saft dock) och en och annan var "kung på dansgolvet". I vanlig ordning medlade jag och gjorde allt för att alla skulle vara glada. Jag har aldrig hört mitt namn så många gånger förr under en och samma kväll. "Malin, finns det mer saft? Malin, jag måste kissa! Malin, hon puttade mig! Malin, någon slog mig i halsen! Malin, när är det dansstopp? Malin, varför finns det inte isbjörnar i Sverige? Malin? MALIN!?"

Alice "gluggen" Birgersson
 
Det bakades Pizza och barnen åt allihop. Pizzan var "asagod", "sketagod" och "delikat". Bra betyg från 22 sexåringar och en liten Elton. Jag försökte leka supermorsa och hade med mig tomat och gurka till en hel armé. Det gick inte åt jättemycket av den varan.
 
Här har vi partyprinsessorna Alice och Cherokee:
 
 
Och en av de fantastiskt goda tårtorna som Cherokees mormor gjort:
 
 
Efter tre omgångar dansstopp och två omgångar "hela havet stormar" var kvällen slut och föräldrarna kom för att hämta. Lite smått utmattade vinkade vi hejdå till alla barn sen satte vi oss ner och åt resterna av tårtan innan vi åkte hem och svimmade i soffan. Tack gode gud att det är ett år till nästa gång, haha. Nästa år kör vi "silent disco" med hörlurar på hela högen! ;)
 
Idag ska vi åka skidskor med fina familjen Rosmer i Halmstad. Eller ja, Alice ska åka skridskor, Elton ska säkert vråla och vi vuxna ska ångra att vi kom på den dumma idén ifrån början.
 
over and out.
 
//Meekatt... 
 
Missa inte att besöka min WEBSHOP. Sista dagen med rea på Familjereglerna 50*70 cm.4 kommentarer :

 1. Söta fina Alice vilken underbar bild på henne. Ser hur glad och förväntansfull hon är. Ser ut att ha varit en toppenfest. Jag hade aldrig vågat bjuda så många jag hade brytit ihop redan efter en kvart, haha.

  SvaraRadera
 2. Åh SURFSIDE!! DÄR har vi minnen Malin!! HAHAHAHAHA

  SvaraRadera
 3. Härligt med barnkalas, det bästa med dem är att pusta ut när de är över :-)

  SvaraRadera
 4. Men alltså. Dom där jordgubbarna på tårtan. Min preggohjärna klarar inte av sånt här. VILL HA NU!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!